Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 23 Eylül 2019 #31 Eğer Xiaomi mağazalarının bulunduğu bir şehirde isen bekle derim 64GB modeli 1299TL oluyor direk gidip mağazadan alırsın.
Eğer Xiaomi mağazalarının bulunduğu bir şehirde isen bekle derim 64GB modeli 1299TL oluyor direk gidip mağazadan alırsın.
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 23 Eylül 2019 #32 Başı kesinlikle Samsung çeker. Huawei ve Xiaomi’nin arayüzleri hakikaten çok çirkin. Uygulama resimleri olsun, ana yapısı olsun... Sırf çirkin göründükleri için bu markalardan telefon düşünemiyorum.
Başı kesinlikle Samsung çeker. Huawei ve Xiaomi’nin arayüzleri hakikaten çok çirkin. Uygulama resimleri olsun, ana yapısı olsun... Sırf çirkin göründükleri için bu markalardan telefon düşünemiyorum.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.695 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2019 #33 MBZ | Berhan dedi: Eğer Xiaomi mağazalarının bulunduğu bir şehirde isen bekle derim 64GB modeli 1299TL oluyor direk gidip mağazadan alırsın. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığım 16 GB ve onun bile 5 GB'si boş yani yüksek GB modeller hiç bana göre değil.
MBZ | Berhan dedi: Eğer Xiaomi mağazalarının bulunduğu bir şehirde isen bekle derim 64GB modeli 1299TL oluyor direk gidip mağazadan alırsın. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığım 16 GB ve onun bile 5 GB'si boş yani yüksek GB modeller hiç bana göre değil.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 23 Eylül 2019 #34 Parti Şapkası dedi: Şuan kullandığım 16 GB ve onun bile 5 GB'si boş yani yüksek GB modeller hiç bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Ama 64GB modelinde RAM 4GB ondan öneriyorum. Yoksa benim de 17GB alan boş 32GB hafızadan.
Parti Şapkası dedi: Şuan kullandığım 16 GB ve onun bile 5 GB'si boş yani yüksek GB modeller hiç bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Ama 64GB modelinde RAM 4GB ondan öneriyorum. Yoksa benim de 17GB alan boş 32GB hafızadan.