Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Ekim 2020 #11 Revivmeooi dedi: Hiç güleceğim yoktu. RAM'in yarısını kullanan arayüz nasıl da mükemmel ama! Genişletmek için tıkla... Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı.
Revivmeooi dedi: Hiç güleceğim yoktu. RAM'in yarısını kullanan arayüz nasıl da mükemmel ama! Genişletmek için tıkla... Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 14 Ekim 2020 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Ekim 2020 #13 Revivmeooi dedi: En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı.
Revivmeooi dedi: En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 14 Ekim 2020 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Ekim 2020 #15 Revivmeooi dedi: Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı. Genişletmek için tıkla... Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım.
Revivmeooi dedi: Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı. Genişletmek için tıkla... Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 14 Ekim 2020 #16 Taylor Swift Fan Cl dedi: Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Ekim 2020 #17 Revivmeooi dedi: Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi. Genişletmek için tıkla... Note 9 MTK işlemci zaten dostum. Bana göre gerçi Redmi serisi boş.
Revivmeooi dedi: Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi. Genişletmek için tıkla... Note 9 MTK işlemci zaten dostum. Bana göre gerçi Redmi serisi boş.
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ekim 2020 #18 En stabil çalışan ve en az şarj yiyen arayüz Saf Android'dir.
Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #19 PC için yazmamışım. PC için öneri verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Ekim 2020 #20 Midgard dedi: PC için yazmamışım PC için öneri verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Android X86.