Hiç güleceğim yoktu. RAM'in yarısını kullanan arayüz nasıl da mükemmel ama!
Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı.
Hiç güleceğim yoktu. RAM'in yarısını kullanan arayüz nasıl da mükemmel ama!
En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum.Fazla ayrıntıya kaçmış olmasın! MIUI 12 zaten giriş seviyesi modeller için güç bir güncelleme. O arayüzün değil, cihazın performansıyla alakalı.
Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı.En iyi cihazda bile hantal kalıyor. Seri arayüzleri seviyorum.
Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı.Hangi cihazda hantal ? SD 660 ile bile gayet akıcı.
Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım.Note 8 orta segment bir cihaz fakat çoğunda arayüz kasma problemi var. One UI bu konuda en iyisi. A10'un arayüzü bile daha akıcı.
Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi.Bana örnek göster SD 710 ve üstü bir cihazda kastığıyla ilgili AOSP ROM kuracağım.
Note 9 MTK işlemci zaten dostum. Bana göre gerçi Redmi serisi boş.Redmi Note 9 mesela. SDN incelemesinde arayüzde kasılmalar olduğunu söyledi.
Android X86.PC için yazmamışım PC için öneri verir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.