Enfektenin ne demek olduğunu biliyorum ve galiba Norton muydu öyle bir antivirüs şirketiyle birleşmişti galiba ama yine de önermiyorum Kaspersky, Bitdefender önerimdir.
@RatrAsi Bir çok kullanıcı bu gibi soruya bir çok öneri verirler, sizde kendinize göre bir virüs programı seçersiniz. Fakat asıl koruyucu kullanıcıdır.
Kaspersky'nin en iyi AV oluşu ne zamandan beri kulaktan dolma bilgiler oldu? Bir testle BitDefender Kaspersky'den iyi diyebiliyorsan Avast da iyi bir AV o zaman. Kaspersky'nin de BitDefender'dan iyi olduğu testler var. Hem de BitDefender'in daha iyi olduklarından daha fazla.
The current tests of antivirus software for Windows 10 from June 2021 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
www.av-test.org
Hepsine bakmadım fakat baktıklarımın hepsinde Kaspersky daha iyiydi. Eminim daha birçok testte Kaspersky daha iyidir.
The current tests of antivirus software for Windows 10 from June 2021 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
www.av-test.org
Hepsine bakmadım fakat baktıklarımın hepsinde Kaspersky daha iyiydi. Eminim daha birçok testte Kaspersky daha iyidir.
Avast Free Antivirus has been certified by AV-Comparatives as Approved in the Anti-Phishing Certification Avast 2021
www.av-comparatives.org
Avast ise %96 engellemeye ulaşarak kaspersky ın önüne geçiyor.
***Performance Test April 2021 Bu teste ise kaspersky hem bitdefender hem avastı açık ara fark ile yenemiyor (performans testi)***
Bu yazıyı hazırlarken sizi gerçek bilgiler ile haksız çıkartmak gerçekten beni eğlendirdi, umarım artık "Kaspersky en iyisi kardeş" diye cümleler kurmazsınız.
en iyi antivirüs diye bir şey yok.
Kaspersky, MBAM, Norton, BitDefender,
Avast, AVG, McAfee.
Bu firmaların hepsinin bypass edildiği durumlar var ve virüslü öğeyi bulamadığı da var o yüzden bir Antivirüs'e bu kadar bağlanmayın.