En iyi antivirüs programı hangisi?

Bence Bitdefender ama Kaspersky daha geniş çaplı yani Bitdefender sürekli güncelleme alıyor iyi ama Kaspersky bildiğim kadarıyla ana tabanı bulut tabanlı olduğundan bir tık daha hızlı tepki verebiliyor yeni virüslere karşı yani KSN sayesinde diye biliyorum.
Bitdefender: Çevrimdışı için.
Kaspersky: Çevrimiçi için.
Diyebilirim herhalde bilgisayarın kötüyse veya ortalama ise Bitdefender kullanma.
Hangisinin fiyatı iyiyse (alacaksanız) onu alın.

Yanlışım varsa düzeltiniz. Kızgın atmayınız.

Avast çok hantal ve zamanında kendisini virüs olarak gören bir A-V'dır 😑

Hocam beni güldürmeyi başardın be hantal olan Kaspersky yani sistem gereksinimi olarak sistem kaynaklarını fazla tüketiyor ama etkili Avast da herkes zaten bir ağızdan çıkan saçma bilgileri yazıyorsunuz. Avast da gayet etkili. Öyle uygulama yüklerken ileri ileri kabul et derseniz size enfekte Avast yüklenir. Ondan sonra Avast virusmu diye konular açılıyor. Uygulama yuklerkende dikkat edin sadece Avast'ta olmuyor bu olay mcafe ESET Norton Kaspersky bunlardada böyle olaylar yaşandığını gördüm. Enfekte olarak antivirüs yüklenirse kaldırmasıda zor olur. Korumada sağlamaz kesinlikle.

Hocam beni güldürmeyi başardın be hantal olan Kaspersky yani sistem gereksinimi olarak sistem kaynaklarını fazla tüketiyor ama etkili Avast da herkes zaten bir ağızdan çıkan saçma bilgileri yazıyorsunuz. Avast da gayet etkili. Öyle uygulama yüklerken ileri ileri kabul et derseniz size enfekte Avast yüklenir. Ondan sonra Avast virusmu diye konular açılıyor. Uygulama yuklerkende dikkat edin sadece Avast'ta olmuyor bu olay mcafe ESET Norton Kaspersky bunlardada böyle olaylar yaşandığını gördüm.

Hocam her şeyi geçiyorum enfekte Avast ne oluyor ya? Enfekte Avast ve yüklerken Avast enfektemi gelsin gelmesin mi diye bir seçenekte yok. Enfekte antivirüs yeni favorim ayrıyeten Avast verileri satıyor.

Hocam her şeyi geçiyorum enfekte Avast ne oluyor ya? Enfekte Avast ve yüklerken Avast enfektemi gelsin gelmesin mi diye bir seçenekte yok. Enfekte antivirüs yeni favorim ayrıyeten Avast verileri satıyor.

Enfekte ne oluyor daha onu bilmiyorsun içine zararlı yazılım vb. ne varsa dolduruyorlar. Korsan uygulama yükledikleri için yanında yükleniyor bu antivirüs dediğim gibi sadece Avast'ta değil Kaspersky Norton ESET mcafe bunlarda da oluyor. Veri satma olayı bütün antivirusler veri topluyor ama Avast'in eski CEO'su bir saçmalık yaptı ve sattı verileri ve o CEO değişti şu anda veri satma gibi bir olayın gerçekleşmesi imkansız diyorum. Satan zaten işinden oluyor sonucu bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enfekte ne oluyor daha onu bilmiyorsun içine zararlı yazılım vb. ne varsa dolduruyorlar. Korsan uygulama yükledikleri için yanında yükleniyor bu antivirüs dediğim gibi sadece Avast'ta değil Kaspersky Norton ESET mcafe bunlarda da oluyor. Veri satma olayı bütün antivirusler veri topluyor ama Avast'in eski CEO'su bir saçmalık yaptı ve sattı verileri ve o CEO değişti şu anda veri satma gibi bir olayın gerçekleşmesi imkansız diyorum. Satan zaten işinden oluyor sonucu bu.

Enfektenin ne demek olduğunu biliyorum ve galiba Norton muydu öyle bir antivirüs şirketiyle birleşmişti galiba ama yine de önermiyorum Kaspersky, Bitdefender önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı