En iyi antivirüs programı hangisidir ?

Orkun Can Z..

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Düşük bir bilgisayar sistemim var ve bu bilgisayar için bir stabil çalışan virüs sistemine ihtiyacım var. Önerileriniz nedir ?

Linux live cd antivirüslerini kullanmanı tavsiye ederim. Windows üzerinde antivirüs koruması için windows un kendi Essentials antivirüs programını yine tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Linux live cd antivirüslerini kullanmanı tavsiye ederim. Windows üzerinde antivirüs koruması için windows un kendi Essentials antivirüs programını yine tavsiye ederim. Kolay gelsin.
ya windowsun kendi virüs programı bana pek iyi gelmedi başka bir lisanslı program olarak ne önerirsin

Kaspersky piyasadaki en iyi antivirüs lisanslısını bulabilirsen onu kullan. Yok eğer sistemin çok iyi değilse Avastı kullanablirsin, bilgisayarı kasmayan tek Antivirüs şuana kadar kullandıklarım arasında o. Norton da çok iyidir ama oda baya kasıyor pcyi.

Bitdefender İnternet Security, Kaspersky İnternet Security, Norton internet Security ben üçünden birini öneririm. Yalnız en iyi diye birşey yoktur onu da ekliyim.

Yukardakilerinin yanında Zemana AntiLogger programını kullanabilirsin. 360 Total Security gibi programlar önerirlerse ciddiye alma. Düşük sistem için Webroot Secureanywhere Antivirüs programını dene.

Bitdefender öneriyorum son çıkardığı sürüm ile performans bakımından gayet ii işine yarayacağını düşünüyorum.Şahsen benim yarıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı