En iyi antivirüs programı hangisidir?

Paralı olduğu için VPN hizmeti sunması normal, çoğu AV paketinde VPN var zaten. Diğer AV'lere bakıldığında pek iyi değil.

Hocam çok dikkat ediyorsan bulaşmaması normal ancak sen fark etmediğin ara bulaşabilir zararlılar. Sen fark etmezsin, o senin sistemde cillop cillop takılır. Öyle bir şey yemiş olabilirsin. Ancak yine de bence AV kullanılmalı. Defender özellikle çok yetersiz bu yıllarda zira hem çoğu virüsün hedefi Defender hem de bypass edilmesi çok kolay. Bence her bilgisayara 1 AV gerekli, şunu da demeliyim bence en iyi antivirüs kullanıcıdır. Bilgisayara virüs bulaştırmamaya da dikkat etmek gerek.
Haklı olabilirsin, Karspersky rescue ile fırsat bulunca taratacağım.
Takılan var ise kovayım. :)

Ücretsiz:
AVG Antivirus Free/Avast Free Antivirus
Kaspersky Free
BitDefender Free

Ücretli:
Avast Premium Security/AVG İnternet Security
ESET
Kaspersky Standart/Plus/Premium
BitDefender Total Security/İnternet Security/Antivirus Plus

Bu programlar önerimdir, bu AV'lerin hepsinde gerçek zamanlı koruma bulunur (Tehditleri gerçek zamanlı olarak engellerler). Ayrıca isteğe bağlı taramalar da gerçekleştirebilirsiniz.

İsteğe bağlı virüsten tarama uygulamaları (arka planda çalışmazlar):

Emsisoft Emergency Kit (Çok küçük bir kurulumu var, hem Emsisoft hem de BitDefender veritabanını kullanıyor. Cidden en iyi scanner'lar dan biri. AV'nizin yanında 2. bir tarama aracı olarak kullanabilirsiniz.)

ESET Online Scanner (ESET'in arka planda çalışmayan isteğe bağlı virüsten tarama programı. Arka planda çalışmaz ve ESET veritabanını kullanır. AV'nizin yanında tarama aracı olarak kullanabilirsiniz.)

MalwareBytes. (Gördüğüm en iyi tarama araçlarından biri, Free sürüme alıp şu ayarları yaparsanız:Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı? , arka planda çalışmayan bir virüsten tarama uygulaması elde edersiniz. AV'nizin yanında kullanabilirsiniz.)

Defender iyi bir AV uygulaması değil, hem bypass edilmesi çok kolay, hem bug'lar var hem de reaktif koruması çok kötü.
Kardeşim ben avg kullanıyorum mesela diyo performans sorununuz var durum kritik ve ip adresiniz gözükür durumda diyor sorunu gider diyorum illa abonelik istiyor abonelik olmadan olmuyormu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı