undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 2 Mayıs 2021 #41 İnfinity88 dedi: Hocam onlar test yaptıkları için olabilir mi acaba? https://www.youtube.com/c/thepcsecuritychannel/videos bunun gibi. Genişletmek için tıkla... AV'nin teste bak o zaman, berbat. Redditteki adamlar "Avast, AVG Kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
İnfinity88 dedi: Hocam onlar test yaptıkları için olabilir mi acaba? https://www.youtube.com/c/thepcsecuritychannel/videos bunun gibi. Genişletmek için tıkla... AV'nin teste bak o zaman, berbat. Redditteki adamlar "Avast, AVG Kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #42 undefined dedi: AVG'nin teste bak o zaman, berbat. Reddit'teki adamlar "Avast, AVG kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Avast ve AVG testlerde Norton'u geçtiği için olabilir. Ben ESET önermem ama çok da kötü değil.
undefined dedi: AVG'nin teste bak o zaman, berbat. Reddit'teki adamlar "Avast, AVG kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Avast ve AVG testlerde Norton'u geçtiği için olabilir. Ben ESET önermem ama çok da kötü değil.
İnfinity88 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #43 undefined dedi: Biz yapmıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yapmıyoruz. undefined dedi: AV'nin teste bak o zaman, berbat. Redditteki adamlar "Avast, AVG Kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Norton 1. falan değil. sıralamalara pek güvenme. Yabancı sitelerde 1. ve 2. sıralarda BitDefender ve Kaspersky var bu sitede Test antivirus software for Windows 10 - February 2021 Birçok antivirüs aynı.
undefined dedi: Biz yapmıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yapmıyoruz. undefined dedi: AV'nin teste bak o zaman, berbat. Redditteki adamlar "Avast, AVG Kullanıyorum" demiş. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Norton 1. falan değil. sıralamalara pek güvenme. Yabancı sitelerde 1. ve 2. sıralarda BitDefender ve Kaspersky var bu sitede Test antivirus software for Windows 10 - February 2021 Birçok antivirüs aynı.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 2 Mayıs 2021 #44 astronautinocean dedi: Avast ve AVG testlerde Norton'u geçtiği için olabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Öyleyse ben Nortonu iptal ettiririm direkt, Avast gibi bir çöp nasıl Nortonu yenebilir?
astronautinocean dedi: Avast ve AVG testlerde Norton'u geçtiği için olabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Öyleyse ben Nortonu iptal ettiririm direkt, Avast gibi bir çöp nasıl Nortonu yenebilir?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 2 Mayıs 2021 #45 Norton, Kaspersky, Bitdefender genel itibariyle aynı kulvardaki iyi yazılımlardır koruma anlamında. Bu üçünden hiçbiri koruma anlamında pişman etmez, aylık bazda testlerde inişler çıkışlar illa olabilir. Boşa tartışmanıza gerek yok arkadaşlar
Norton, Kaspersky, Bitdefender genel itibariyle aynı kulvardaki iyi yazılımlardır koruma anlamında. Bu üçünden hiçbiri koruma anlamında pişman etmez, aylık bazda testlerde inişler çıkışlar illa olabilir. Boşa tartışmanıza gerek yok arkadaşlar
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #46 undefined dedi: Nasıl yani? Öyleyse ben Nortonu iptal ettiririm direkt, Avast gibi bir çöp nasıl Nortonu yenebilir? Genişletmek için tıkla... Avast'ın neden çöp olduğunu düşünüyorsun?
undefined dedi: Nasıl yani? Öyleyse ben Nortonu iptal ettiririm direkt, Avast gibi bir çöp nasıl Nortonu yenebilir? Genişletmek için tıkla... Avast'ın neden çöp olduğunu düşünüyorsun?
tamerakin Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Linkedln Danışmanı 2 Mayıs 2021 #47 Bitdefender.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 2 Mayıs 2021 #48 astronautinocean dedi: Avast'ın neden çöp olduğunu düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Avast, kullanıcının bilgilerini sömürür. Koruma açısından da 2.0 almış. Safetydetectives'e bakabilirsin.
astronautinocean dedi: Avast'ın neden çöp olduğunu düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Avast, kullanıcının bilgilerini sömürür. Koruma açısından da 2.0 almış. Safetydetectives'e bakabilirsin.
Kalenderadam Kilopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #49 Bu gibi konularda birkaç tane program sayılabilir fakat önemli olan kişinin kendisidir.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #50 undefined dedi: Avast, kullanıcının bilgilerini sömürür. Koruma açısından da 2.0 almış. Safetydetectives'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Av-Test'te gayet iyi sonuçları var. İlk yazdığın doğru verilere pek saygıları yok maalesef.
undefined dedi: Avast, kullanıcının bilgilerini sömürür. Koruma açısından da 2.0 almış. Safetydetectives'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Av-Test'te gayet iyi sonuçları var. İlk yazdığın doğru verilere pek saygıları yok maalesef.