En iyi antivirüs programı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne?

Tamam, bunlar güzel.
Forumları iyi gez. Emin ol ki Norton'u sevmeyenler daha çoktur. Ha bir de Norton'dan uzak dur diyenler halen var ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumları iyi gez emin ol ki norton u sevmeyenler daha çoktur ha bir de norton dan uzak dur diyenler halen var ;)
İyi de, neden uzak dur diyorlar? O Norton'u sevmeyenler "Kaspersky kullaının yeğen" diye ezbere söyleyen kişilerdir. Bir Norton'u deneseniz de öyle konuşsanız keşke. Ayrıca gönderdiğin Forum yurtdışı bir Forum, populerliği ülkeden ülkeye değişir. Bir de forumda çok gördüm diyorsun, gönderdiğin forum Technopat değil. (Akil hocam nerede kaldı ya?)
3. anti virüs mü ne seçilmişti sanırım
1. seçildi.

İyi de, neden uzak dur diyorlar? O Norton'u sevmeyenler "Kaspersky kullaının yeğen" diye ezbere söyleyen kişilerdir. Bir Norton'u deneseniz de öyle konuşsanız keşke. Ayrıca gönderdiğin Forum yurtdışı bir Forum, populerliği ülkeden ülkeye değişir. Bir de forumda çok gördüm diyorsun, gönderdiğin forum Technopat değil. (Akil hocam nerede kaldı ya?)

1. seçildi.
Hocam forumlardan birinden örnek Alıntı: "Norton, 5 ila 10 yıl önce önemsizdi, ancak son zamanlarda gerçekten önemli ölçüde iyileşti. Hala Windows 10'da yerleşik olarak gelen Windows Defender kadar iyi değil, ancak iyi özelliklere sahip iyi bir ürün. ''

1. seçildi.
Hocam onlar test yaptıkları için olabilir mi acaba? https://www.youtube.com/c/thepcsecuritychannel/videos bunun gibi.

Kullanımınıza göre değişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı