En iyi antivirüs programı nedir?

Konu tekrar hortlamışken 2025 için hem fiyat hem de performans olarak Kaspersky önde. Yıllardır bilgisayar kullanmama rağmen hiç virüse kapılmadım, nasıl becerebiliyorsunuz anlamadım 😅.

Kesinlikle Kaspersky. Virus olduğuna %90 emin olduğum bir uygulama indirdim Malwarebytes denen programdan tarattım başta premium için para istedi vermeyince virus yok güvenli dedi Windows Defender'dan tekrar tarattım Defender bile virus bulurken malware efendi para vermeyince virüs yok güvenli dedi :D aynen kardeşim aynen dedim ve o saniye direk sildim bilgisayarımdan kimseye de önermem. Kaspersky adamdır.

Bende Kaspersky Premium mevcut tarama yaptığımda virüs bulamadı fakat şimdi Malwarebytes'den tam tarama yaptım 2 virüs buldu.

Bende Kaspersky Premium mevcut tarama yaptığımda virüs bulamadı fakat şimdi Malwarebytes'den tam tarama yaptım 2 virüs buldu.
Malwarebytes gibi ikinci görüş tarama programları bu tür durumlar için kullanışlılar.
Malwarebytes, Emsisoft Emergency Kit ve Norton Power Eraser gibi programları bu sebeple öneriyorum, elinizin altında bulunmasında fayda var.

Malwarebytes gibi ikinci görüş tarama programları bu tür durumlar için kullanışlılar.
Malwarebytes, Emsisoft Emergency Kit ve Norton Power Eraser gibi programları bu sebeple öneriyorum, elinizin altında bulunmasında fayda var.

Malwarebytes aşırı pahalı ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum iş yapar mı?

Aktif korumaz sadece tarama amaçlıdır. Tarama kısmı iyi.

En iyi anti-malware olması doğaldır fakat bir sorum daha var paketlere baktığım zaman daha iyi tarama seçeneği yok yani ücretsiz versiyon ile ücretli versiyon arasında tarama farkı yok ikisi de aynı sanırım doğru muyum yanlış mıyım beni aydınlatır mısınız?

En iyi anti-malware olması doğaldır fakat bir sorum daha var paketlere baktığım zaman daha iyi tarama seçeneği yok yani ücretsiz versiyon ile ücretli versiyon arasında tarama farkı yok ikisi de aynı sanırım doğru muyum yanlış mıyım beni aydınlatır mısınız?
Ücretsiz ile ücretli arası fark aktif korumadır. Sisteme virüs girmesini ücretsiz versiyon engellemez. Ama taradiginda iki paket de ayni şekilde virusu yakalar.

Malwarebytes aşırı pahalı ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum iş yapar mı?
Elbette, düzenli olarak yahut şüphelendiğiniz bir eylem olursa tarama yapabilirsiniz. Norton Power Eraser'i de önerebilirim yine kullanışlı bir programdır. Unutmayınız ki bu programlar yalnızca tarama programlarıdır, Malwarebytes gerçek zamanlı korumayı ancak ücretli sürümünde sunmaktadır.

Elbette, düzenli olarak yahut şüphelendiğiniz bir eylem olursa tarama yapabilirsiniz. Norton Power Eraser'i de önerebilirim yine kullanışlı bir programdır. Unutmayınız ki bu programlar yalnızca tarama programlarıdır, Malwarebytes gerçek zamanlı korumayı ancak ücretli sürümünde sunmaktadır.
Ücretsiz ile ücretli arası fark aktif korumadır. Sisteme virüs girmesini ücretsiz versiyon engellemez. Ama taradiginda iki paket de ayni şekilde virusu yakalar.

Ben aktif koruma için çoğu kişi tarafından önerilen Kaspersky Premium kullanmaktayım. Malwarebytes en iyi anti-malwarelerden biri olduğundan ve Kaspersky'ın tarama seçeneğinden daha iyi olduğundan, tarama amaçlı Malwarebytes kullanmaktayım. Bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Malwarebytes kullanmaya devam edeceğim.

Aralık 2024'e göre en iyi Eset.

avc_sum_2024_levels.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı