En iyi antivirüs yazılımı hangisi?

İyisinden geçtim de bana göre hem fiyat hem de koruyuculuk olarak en makul olanı Norton. Senelerdir ıvır zıvır her bir şeyi yükle sil yapmama rağmen asla sorun yaşamadım virüs vs. Tabi bunda ayarlarını falan iyice öğrenmiş olmam da etkili. Firewall bilinçli kullanıldığında sizi üzecek bir şey yaşamanız zor.

İyisinden geçtim de bana göre hem fiyat hem de koruyuculuk olarak en makul olanı Norton. Senelerdir ıvır zıvır her bir şeyi yükle sil yapmama rağmen asla sorun yaşamadım virüs vs. Tabi bunda ayarlarını falan iyice öğrenmiş olmam da etkili. Firewall bilinçli kullanıldığında sizi üzecek bir şey yaşamanız zor.
Katılıyorum v23 sürümü için. Comodo/Xcitium'da aslında biraz Norton'a benziyor ama daha az gelişmiş olanı diyebilirim (veritabanı olarak).

Bitdefender şahsi favorim ama 1 sene önce falan 2 yıllık Kaspersky neredeyse bedavaya geldiği için şu an onu kullanıyorum. Memnunum gayet.

Bütçe sıkıntısı yoksa BitDefender (Free versiyonu bomboş)

Bütçe az varsa Kaspersky.

Bu arada ilgilenenler için şu anda BitDefender yıllık 400 TL'ye falan geliyor. Kaspersky ise tek cihaz 2 yıllık versiyonu 300 civarlarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı