En iyi antivirüs

Bitdefender kullanıyorum arayüzü iyi olan ve beni koruyan ücretsiz antivirüs var mı?
Kaspersky'ı öneririm e posta ile hesap oluşturursanız ücretsiz 30 günük deneme başlıyor. VPN ve birçok özelliği var.

@Ascendency Hocam, Avast mı kullanmalıyım AVG mi?

İndirdiği yazılım Avast değil. Orada Avast adını görünce Avast zannediyor ve kafasında öyle kalıyor. Keşke insanlar biraz araştırma yapsa. Halbuki indirdiği Avast gerçek değil.

Ya ben film indirirken kendi kendine bir program indi açtım Avast falan indirdi ama açtığımda bildiğin Avast'ın arayüzü karşılıyordu.

Ya ben film indirirken kendi kendine bir program indi açtım Avast falan indirdi ama açtığımda avsatı bildiğin Avast'ın arayüzü karşılıyordu.
Arayüzü kopyalamaları çok zor değil. Sahte Avast indirmişsiniz. Lütfen bundan sonra Avast'ı kötülemeyin.

Üstüne fazive olmayan herşeye zıplayıp cıvık hareket etme, ben konu sahibine yardımcı olmak için yazdım haddini bil. Kalkmış bana video yolluyor aklı sıra dalga geçiyor, hep demişimdir eğitim ailede başlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…