En iyi Assassin's Creed oyunu hangisidir?

Var bende

Resimdeki oyunlar zaten bende var başkası var mı almak istiyorum.

Sendeki oyunlar dışında açık dünyası öyle iyi olan pek bir seçenek yok. İlla gez gez bitmeyen açık dünya gerekli değilse dediğim gibi II, Brotherhood ve Revelations'u (İstanbul'da geçiyor) oynayabilirsin hikayesi güzeldir. Ama eski hissettirebilir mekanikler şimdiden söyleyeyim.
 
Unity Rogue Black Flag Odyssey Origins.

Bu oyunlar bende var sadece olmayanlar arasında Unity Rogue şu oyunlar var. Bazı kişiler almayln kötü oyun yorumlar yazıyor.
 
Bu oyunlar bende var sadece olmayanlar arasında Unity Rogue şu oyunlar var. Bazı kişiler almayln kötü oyun yorumlar yazıyor.
Unity ilk çıktığı dönemde bug sorunları yüzünden kötü sayılmıştı fakat şimdi bug sayısı baya bir azaldı. Ama yine de bazen Arno’ya bir şeyler oluyor vuramıyorsunuz falan o sinir bozucu ama sadece 2-3 günde bir oluyor bu durum. Almanızı öneririm.

Unity mi Rogue mi derseniz Unity derim. Fakat eğer Black Flag oyununu ve mekaniklerini seviyorsanız Rogue deneyebilirsiniz.
 
Açık dünya diyorsanız Odyssey, Valhalla, Origins. Şahsen en iyi açık dünyası olan Odyssey'dir. (Hepsini oynadım.)
 
Bende dil yüzünden yıllardır PlayStation'da başlayamamıştım. Sistem toplayınca direk Origins'ten başladım. Oradan sırayla Valhalla'ya doğru geleceğim. AC severler yanıtlayabilir mi “hayır bunu atlamamalısın” diyeceğiniz AC oyunu var mı? Origins'ten önce.
 

Geri
Yukarı