En iyi bilgisayar işletim sistemi sizce hangisi?

En İyi Bilgisayar İşletim Sistemi Sizce Nedir?

• Windows

• MacOS X

• Linux

• FreeDOS

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

T_u_x

Hectopat
Yer
Ankara
Sizce bilgisayarlar için yapılmış en iyi işletim sistemi nedir?

Hiçbiri en iyisi değildir, ama özgürlük için ve program uygunluğu olarak Windows en iyisidir, performans açısından ise OS X işletim sistemleri Windows'a göre daha stabildir, bana göre macOS X.

Linux diyenlerin çoğu asıl sisteminde Dual Boot kullanıyor yemeyin bizi :F
Ne yapalım kimse korsan oyun için 2 saat araştırma yapmak istemiyor. Çünkü korsan oyun için Wine'dır DXVX'dir Bottles'dır Lutris'dir Proton GE falan bir sürü şey var. Mod kurmaya zaten değinmiyorum.

Sizce bilgisayarlar için yapılmış en iyi işletim sistemi nedir?
bence windows açık ara en iyi windowslar arasında ise 7 değil 8 çünkü daha az güç harcıyor ayrıca hala microsoft destek veriyor ve çok modern.

Hiçbiri en iyisi değildir, ama özgürlük için ve program uygunluğu olarak Windows en iyisidir, performans açısından ise OS X işletim sistemleri Windows'a göre daha stabildir, bana göre macOS X.
dedin ve windows kullanıyorsun yeme bizi bir sebebi var ki windows.

Program eksikligini yok sayarsak bence en iyisi Linux.

Aktif olarak Mac ve Windows kullanıyorum, editörlük yaptığım için Mac kullanmaktayım zaten Windows kullanmamın ana nedeni programlarımın çoğunun sadece Windows'ta desteği olması niye bu kadar Windows fan boysun kanka

Bilmiyorum babam ben doğmadan öncesinden beri lisanslı windows alır kullanırdı bende birşey varki bu adam oara veriyor derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…