En iyi bilgisayar kapatma yöntemi

kel586

Hectopat
Bildiğiniz gibi bilgisayarı bir sürü kapatma yolu var, konsoldan başlattan vs. ama "Aralarındaki fark ne, başlattan kapatmak sağlıklı mı, uygulama açıkken bilgisayar kapatılır mı?" sorularının cevabını bilmiyorum detaylı şekilde cevaplarsanız sevinirim.

Fişten çekmediğin sürece beyin dalgalarınla bile kapatsan bir şey olmaz. Tuştan kapatmak da biraz sıkıntı sonuçta çoğunlukla aniden gücü kesiyor. Onlar hariç istediğin her şekilde kaparsın. Ben alt F4 enter yapıyorum.

Bildiğiniz gibi bilgisayarı bir sürü kapatma yolu var, konsoldan başlattan vs. ama "Aralarındaki fark ne, başlattan kapatmak sağlıklı mı, uygulama açıkken bilgisayar kapatılır mı?" sorularının cevabını bilmiyorum detaylı şekilde cevaplarsanız sevinirim.

En iyi yöntem ekran kartını çekip çıkararak kapatmak. Reis şova ne gerek var :D başlat'tan kapat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı