Benim nacizhane görüşüm, en iyi anakart üreticisi ASUS’tur, en iyi RAM üreticisi Gskill’dir, en iyi işlemci üreticisi İntel’dir, en iyi SSD üreticisi Samsung’dur, en iyi PSU üreticisi Corsair’dir, en iyi ekran kartı üreticisi yine Asus’tur.
Kardeş, konuyu başka taraflara çekmeye çalışmayın. Ben sadece kendi görüşümü söyledim. Zaten ne hikmetse bir Amd yandaşlığı almış başını gidiyor forumda. Hayırlısı olsun bakalım.
Benim nacizhane görüşüm, en iyi anakart üreticisi ASUS’tur, en iyi RAM üreticisi Gskill’dir, en iyi işlemci üreticisi İntel’dir, en iyi SSD üreticisi Samsung’dur, en iyi PSU üreticisi Corsair’dir, en iyi ekran kartı üreticisi yine Asus’tur.
PSU: Seasonic İşlemci Soğutucu: Noctua veya Fractal Design Anakart: Asus RAM: Gskill Trident serisi Kasa: Phanteks veya Cougar Ekran kartı: Özel soğutma modeli olanlar. Aklıma MSI Lightning geldi. SSD: Samsung İşlemci: En güçlüleri açısından bakarsak Intel Xeon serisi çok güçlüdür. Ama oyun için düşünürsek Ryzen 7 ve 9 iyidir. Xeon serisi oyunlarda kötü.
Kardeş, konuyu başka taraflara çekmeye çalışmayın. Ben sadece kendi görüşümü söyledim. Zaten ne hikmetse bir Amd yandaşlığı almış başını gidiyor forumda. Hayırlısı olsun bakalım.
Amd'nin tercih edilmesinin sebebi olarak overclock yapılması,fiyatının intel'e göre uygunluğu ve en önemlisi en son çıkan 5600x işlemcisinin performansına bakarsanız bence artık intel devrinin bittiğini söyleyebiliriz. Intel kısa süre içerisinde 14mm'den vazgeçmezse iyice piyasadaki payını kaybetmesi işten bile değil.O işlemciler için neden ekstra bir soğutucu alalım ki.
@ulutengri@Hüzeyfe Daymaz
I3 10100F ve 10400F fiyatına göre uygun modeller. Ancak I7 10700 ve 10900K oyun performansı 5600X ile aynı olunca hatta 5600X ister istermez geçince insan bir sorguluyor Intel'i.