kataismylove Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Şubat 2020 #2 Merhaba arkadaşlar. Yayıncılığa yeni başlayan birisi için en ideal, kolayca gelişebileceği platform hangisidir ve neden? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
Merhaba arkadaşlar. Yayıncılığa yeni başlayan birisi için en ideal, kolayca gelişebileceği platform hangisidir ve neden? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 16 Şubat 2020 #11 Bilal Cihan dedi: youtube'de canlı yayın yapmak ne kadar mantıklı ? Genişletmek için tıkla... Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım. Artı 0 Eksi
Bilal Cihan dedi: youtube'de canlı yayın yapmak ne kadar mantıklı ? Genişletmek için tıkla... Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım.
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #12 282742 dedi: Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım. Genişletmek için tıkla... para kazanmak için nerden yayın açmak lazım şimdi ? 282742 dedi: Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım. Genişletmek için tıkla... facebook'ta yıldız atma var orda bedava yıldız kazanılıyor ? Artı 0 Eksi
282742 dedi: Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım. Genişletmek için tıkla... para kazanmak için nerden yayın açmak lazım şimdi ? 282742 dedi: Çok az ama sadece paralı üye alanların yazışmasını istersen birazcık para kazanabilirsin. Ama azıcık bile ünlü olman lazım. Genişletmek için tıkla... facebook'ta yıldız atma var orda bedava yıldız kazanılıyor ?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 16 Şubat 2020 #13 Facebook yayıncılığı yapmadığım için yıldız atıldığını bilmiyorum. Dlive en mantıklı seçim olur. Artı 0 Eksi
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #14 282742 dedi: Facebook yayıncılığı yapmadığım için yıldız atıldığını bilmiyorum. Dlive en mantıklı seçim olur. Genişletmek için tıkla... Dlive de çok izlenmiyorum 1 aydır yayın yapıyorum Artı 0 Eksi
282742 dedi: Facebook yayıncılığı yapmadığım için yıldız atıldığını bilmiyorum. Dlive en mantıklı seçim olur. Genişletmek için tıkla... Dlive de çok izlenmiyorum 1 aydır yayın yapıyorum
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #15 Youtube daha iyi olur. Devamlı yayın açarsanız izlenmeniz dolaylı olarak artacaktır. Artı 0 Eksi
Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #16 deleted dedi: Youtube daha iyi olur. Devamlı yayın açarsanız izlenmeniz dolaylı olarak artacaktır. Genişletmek için tıkla... Youtubeden daha fazla mi kazanırım ? Artı 0 Eksi
deleted dedi: Youtube daha iyi olur. Devamlı yayın açarsanız izlenmeniz dolaylı olarak artacaktır. Genişletmek için tıkla... Youtubeden daha fazla mi kazanırım ?