Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Mart 2020 #21 enes.wtp dedi: size rakip olamam efendim, 10K mesajı anca yaza kadar atarım, siz o arada 100K'ya çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... İnan bana çözdüğüm ancak konu sahibi çözüldü işaretlemeden kaçan en az 100 konum var Bir de ben 100K olana kadar Recep abi 150K olur yine üste çıkamayız.
enes.wtp dedi: size rakip olamam efendim, 10K mesajı anca yaza kadar atarım, siz o arada 100K'ya çıkarsınız. Genişletmek için tıkla... İnan bana çözdüğüm ancak konu sahibi çözüldü işaretlemeden kaçan en az 100 konum var Bir de ben 100K olana kadar Recep abi 150K olur yine üste çıkamayız.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Mart 2020 #22 Mithat Berhan dedi: İnan bana çözdüğüm ancak konu sahibi çözüldü işaretlemeden kaçan en az 100 konum var Bir de ben 100K olana kadar Recep abi 150K olur yine üste çıkamayız. Genişletmek için tıkla... Millet zaten 19 Mart tarihinde üye oluyor ve en son etkinliği şu; "Ekrana görüntü gelmiyor?" bu konuyu açıyor, RAM'i çıkartıp takıyor ve ekrana görüntü geldiği an Technopat'tan çıkıyor.
Mithat Berhan dedi: İnan bana çözdüğüm ancak konu sahibi çözüldü işaretlemeden kaçan en az 100 konum var Bir de ben 100K olana kadar Recep abi 150K olur yine üste çıkamayız. Genişletmek için tıkla... Millet zaten 19 Mart tarihinde üye oluyor ve en son etkinliği şu; "Ekrana görüntü gelmiyor?" bu konuyu açıyor, RAM'i çıkartıp takıyor ve ekrana görüntü geldiği an Technopat'tan çıkıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Mart 2020 #23 @enes.wtp sonra teşekkürler arkadaşlar ekran geldi bay bay
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 19 Mart 2020 #24 Mithat Berhan dedi: @enes.wtp sonra teşekkürler arkadaşlar ekran geldi bay bay Genişletmek için tıkla... Bu cevabı 5 dakika sonra yazıyor. Ne ara çözdüyse .
Mithat Berhan dedi: @enes.wtp sonra teşekkürler arkadaşlar ekran geldi bay bay Genişletmek için tıkla... Bu cevabı 5 dakika sonra yazıyor. Ne ara çözdüyse .
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 5 Mayıs 2020 #25 Emre C dedi: Bilgi sahibi olduğun konularda insanlara yardım etmek çok güzel bir şey. Benim hedefim şimdilik ilk 10. sıraya girmek. İleri Gelen Üyeler www.technopat.net @Lee Yubin Genişletmek için tıkla... İlk 7'ye girdiniz. Hedefinizi aştınız, sizi tebrik ederim. Şimdilik denmiş, demek ki daha üst kademelerde sizi göreceğiz İlk 3'e girmeniz dileğiyle...
Emre C dedi: Bilgi sahibi olduğun konularda insanlara yardım etmek çok güzel bir şey. Benim hedefim şimdilik ilk 10. sıraya girmek. İleri Gelen Üyeler www.technopat.net @Lee Yubin Genişletmek için tıkla... İlk 7'ye girdiniz. Hedefinizi aştınız, sizi tebrik ederim. Şimdilik denmiş, demek ki daha üst kademelerde sizi göreceğiz İlk 3'e girmeniz dileğiyle...