En iyi CoD oyunları hangisi?

Orijinal MW ve devam oyunu olan MW2 baya üst seviye oyunlar.
Yine aynı şekilde Black Ops 1-2 baya üst seviye.
MW rebootu olan 2019 yılında çıkan Modern Warfare zirve bence.

Ben şahsen 2024 MW2 Warzone ve DMZ'yi çok sevmiştim. Rankedda top250e çıktım ve ondan sonra MW3-BO6 benim için rezalet geçti çok zevksiz bir deneyimdi hani MW3 çıktı daha kötüsü olmaz derken BO6 geldi ve omni-movement saçmalığı ile beraber geldi geriye doğru prone atmak nedir hele aim assitsin bu kadar güçlü olduğu oyunda sağa sola koşmak nedir birinin sola veya sağa X ekseninde koşması nasıl ileri koşmasıyla aynı hızda olur adamları k&m ile track atamıyoruz ki üstüne üstlük MW3'ün rankın çoğu sezonu rebirth island da geçti yav yeniden doğmalı bir moda rank koymak nedir?

Bo1 ve BO2
MW4 Remastered MW2(2009)
Ama en beğendiğim BO1 oyunudur. Geçmiş yakın tarihte geçmesi hikayenin gerçek olaylara yakın sunulması. Hikayeside efsane ve ters köşe yapan bir hikaye denilebilinilir.

Bence orijinal COD MW1, MW2 ve MW3 gerçekten çok iyidir, kesinlikle oyna. WW2 de oldukça başarılı bir oyun. Ben oynamadım ama Black Ops 1 ve 2 için de çok iyi yorumlar var.

BO3’e gelirsek, bazı arkadaşlar iyi demiş ama bana göre oynadığım en kötü shooter oyunlardan biriydi. Yeni MW1’i de denedim, fena değil ama çok da abartılacak bir oyun değil, oynanabilir seviyede diyebilirim.

Ama şunu söyleyeyim, Steam dolara geçtikten sonra COD oyunları aşırı pahalı hale geldi. Hiçbir COD oyunu şu anki fiyatlarına değmez. Ben bu oyunları zamanında 40–50 liradan almıştım.

Bo3 fazla linçleniyor. Tamam hikayesi tırt ama multiplayer gayet eğlenceli özellikle zombi modu zirvedir. Sırf bu yüzden Bo3 alan var. Çeşitli modlarla zombi modunda istediğiniz kadar takılabilirsiniz. Hilecilerden korunmak içinde clean ops'u indiriyorsunuz.

Daha sonrasında bir çok oyun çıkardılar ancak benim hayatımda özel bir yere sahip olan oyunu tabii ki de COD 2. İlk oynadığım zaman WW2'ye çok ilgi duyuyordum. Halen bu ilgi devam ediyor tabii ama o zamanlar daha fazlaydı. Oyunu gerçekten yedim bitirdim. Arkadaşlarımla internet kafeye gidip multi oynardık. Stalingard'da keskin nişancı oynamak. Bayrak modu oynamak. Team deathmatch modunda deli gibi vakit geçirmek çok sarıyordu. O yüzden COD2 diyeceğim.

Senaryo anlamında Black Ops, Call of Duty serisinin en iyisiydi. İkinci, üçüncü gibi devam oyunlarını hiç oynamadım. Senaryosu vasat olup oynanışı eğlenceli olan Modern Warfare (2019) ve Modern Warfare II var. Bunları oynarken de eğlenmiştim. Modern Warfare III'e hiç değinmiyorum. Son zamanların en rezalet yapımıydı. Oyun demeye de bin şahit ister. Tabii Modern Warfare III'ün bu liderliğini Black Ops 7 alacak gibi duruyor. Seri, uçurumdan aşağı yuvarlanıyor.

Modern Warfare 3 (2011) de oynanabilir aslında. Senaryosu, ilk iki oyuna kıyasla biraz daha zayıf fakat tempo ve oynanış bakımından oyuncuyu üzmez. Ara sahneleri biraz daha iyi fakat sırf ara sahneleri için bir oyun oynanır mı, sanmam. Ara sahneleri çok istiyorsan YouTube üzerinden de seyredebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı