En iyi CoD oyunu nedir?

Kişiden kişiye değişir, Call Of Duty: Black Ops 1 benim için en iyi COD oyunu şu an. Ama Ghosts, Advanced Warfare, MW serisi (1,2,3) ve WW2'nin de benim için yeri ayrıdır, şu ana kadarki çıkmış olan tüm COD oyunlarını (2019 hariç) da keyif alarak bitirdim. Adamlar savaş senaryosu konusunda gerçekten çok iyiler, Battlefield serisinin de bu başarıyı yakalamasını çok isterim.

Call Of Duty 2 bence.
Harici olarak tek oynadığım CoD oyunu olduğu için başka cevap veremem. :D
Modern Warfare serisini oynamanızı öneririm yalnız remastered versiyonlarını oynayın güncel grafik için. Call of Duty 2 sevdiyseniz bu seriyi iki kat fazla seveceksiniz bence.

Neden sevmediğinizi açıklar mısınız? Battlefield'çı mısınız? Evet kabul ediyorum berbat CoD oyunları var ama efsane olanlar da var. CoD oyunu ya çok kötü oluyor ya da çok iyi oluyor ortası yok.

O kadar aynı oyunlar çıktı ki ve hikayeli oyundan Online'a dönmesi beni çileden çıkardı.

Ghosts oyununu cok beğenmiştim. Ve bir de Modern Warfare serisi. Fakat ozellikle Modern Warfare 2019. Korsancilik yerine hileye karşı mudahele etseydi activision, daha kaliteli olabilirdi tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı