En İyi Custom OS Nedir?

meteh4nnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-K | R7 5700X | GigaByte 3060 12 GB | GSKILL 4000 MHz DDR4 32x2 | 3500-2100 MBs 1 TB Kingston M2 SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
G-Skill 4000 MHz CL18(tam adını hatırlamıyorum)
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 3500-2100 MB
Ekran kartı
GIGABYTE Windforce 3060 12 GB
Anakart
ASUS B550M-K
İşlemci
Ryzen 7 5700X
Herkese merhaba! Öncelikle Custom OS kullanmayın demeyin ben Custom OS kullanmak istiyorum.
Öncelikle, sadece PUBG oynuyorum. Ve en iyi FPS veren Custom OS hangisi merak ediyorum. 10000DAYS 4080 güncellemesi adlı videosunda XOS'u görmüştüm. Daha sonra ona geçtim ve hala onu kullanıyorum. Ancak XOS'dan daha fazla FPS veren Custom OS var ise söyler misiniz, ona göre ona geçecem. Teşekkürler...

XOS bir telefon ROM'u. Siz ise PC özellikleri yazdığınıza göre özelleştirilmiş Windows kullanmak istiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
XOS bir telefon ROM'u. Siz ise PC özellikleri yazdığınıza göre özelleştirilmiş Windows kullanmak istiyorsunuz.
Troll değil, doğru anladınız. Custom OS kullanmak istiyorum. Bu neden sorun olsun ki?

XOS telefon ROM'u çünkü?
Nasıl? Açıkçası ben tam olarak bilmiyorum. Açıklarsanız sevinirim. Ben 10000DAYS'ten gördüm o yüzden.

XOS telefon ROM'u çünkü?
ROM nedir? Bilgisayarlarda "OS" kavramının telefon hali mi?

Nasıl? Açıkçası ben tam olarak bilmiyorum. Açıklarsanız sevinirim. Ben 10000DAYS'ten gördüm o yüzden.

ROM nedir? Bilgisayarlarda "OS" kavramının telefon hali mi?
Ayrıca XOS kullanıyorum çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…