En iyi dershane hangisi?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim yaşadığım yerde 10-15 dershane var. Hepsinin ücreti de birbirinden farklı; birisi 80, birisi 110, birisi 60K dedi. Benim dershane ücretimi de abim ödeyecek. 110-120K'e kadar bütçemiz var. Ben de ciddi ve iyi bir dershaneye gitmek istiyorum.

Bunu nasıl anlarım? Hangisinin daha iyi eğitim verdiğini veya rehberlik verdiklerini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershaneden mezun olan öğrencilerin kazandıkları bölümlere ve yorumlarına bakmak lazım. Dershanenin söylediği laflara falan bakmayın sakın, onlara kalsa hepsi dünyadaki en iyi eğitimi veriyor.

Arkadaşlar, benim yaşadığım yerde 10-15 dershane var. Hepsinin ücreti de birbirinden farklı; birisi 80, birisi 110, birisi 60k dedi. Benim dershane ücretimi de abim ödeyecek. 110-120K'e kadar bütçemiz var. Ben de ciddi ve iyi bir dershaneye gitmek istiyorum.

Bunu nasıl anlarım? Hangisinin daha iyi eğitim verdiğini veya rehberlik verdiklerini?

Şu ana kadar dershane ye gidip memnun olan 1 kişi görmedim. Mezuna bıraktığı veya evde çalışmadığı için aileler çocuklarını gönderiyor. Öğretmenlerin tabii iyi olanları var ama çok bir şey beklememek lazım. Bu yüzden mümkünse öğrencileri sınıflara ayıran dershanelere yazılın en iyiler a sınıfı diğerleri B, C, D falan. Sınavda ilk 10 bine girip te kaçı dershaneye gitmiştir merak ediyorum. Size önerim evde bol bol soru çözün dershanede de zaten yarısında oturup soru çözüyorsunuz. Ama illa gidiceksiniz sınıf ayrımı olsun.

Şu ana kadar dershane ye gidip memnun olan 1 kişi görmedim. Mezuna bıraktığı veya evde çalışmadığı için aileler çocuklarını gönderiyor. Öğretmenlerin tabii iyi olanları var ama çok bir şey beklememek lazım. Bu yüzden mümkünse öğrencileri sınıflara ayıran dershanelere yazılın en iyiler a sınıfı diğerleri B, C, D falan. Sınavda ilk 10 bine girip te kaçı dershaneye gitmiştir merak ediyorum. Size önerim evde bol bol soru çözün dershanede de zaten yarısında oturup soru çözüyorsunuz. Ama illa gidiceksiniz sınıf ayrımı olsun.
Bugün gidip konuştum 2025 sayısal da Türkiye 10. çıkarmışlar, aynı zamanda da sayısal ve eşit ağırlıkta da 100 öğrenci dereceye girmiş. Düşündüğümden daha iyi ders ortamları var fiyatı yüksek ama muhtemelen gideceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı