En iyi dövüş şekli nedir?

Konu 1-2 sene önce açılmış ama haklısınız.
Cidden okurken sinir krizi geçiriyordum. Ne demek herkes yumruk atmayı biliyor? Biz boşu boşuna mı tonla eğitim aldık yani?
Sokaktan birini çevir, yüksek ihtimal yumruk atmasını bilmez, parmağını bileğini falan kırar. Gard desen zaten almaz sonuç direkt knockout.

Hocam işte bu gibi insanlarda bilmemiş özgüveni var bende öyleydim mesela. Gitmeden önce işte diyordum muai thai yapacaksın boks ne çöp herkes yumruk atar falan şimdi boksa hayranım.:D cidden elemanın yazısından TikTok dövüşçüsü olduğu anlaşılıyor TikTok'tan öğrenmiş bize aktarmaya falan çalışıyor 😂

Hocam işte bu gibi insanlarda bilmemiş özgüveni var bende öyleydim mesela. Gitmeden önce işte diyordum muai thai yapacaksın boks ne çöp herkes yumruk atar falan şimdi boksa hayranım.:D cidden elemanın yazısından TikTok dövüşçüsü olduğu anlaşılıyor TikTok'tan öğrenmiş bize aktarmaya falan çalışıyor 😂
Kral Yasuo :D

Ben de pek bilgim olmadığı zamanlar derdim işte ne var ki yani, boyum daha büyükse alırım falan ama hayatımda yüzüme yediğim ilk yumruk + tekmelerden sonra anladım o işin öyle olmadığını. 12oz boks eldivenleri ile ben kolumu zor kaldırırken karşımdaki çoktan beni bir güzel dövmüştü :D
Neyse zaten 2 sene önceki konu, yaşadığından bile emin değiliz çok konuşmak istemem :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı