Kararın bu yöndeyse, yazdıklarımızdan hiç bir şey anlamamışsın demektir. Her heronun zorluğu vardır. Kişiden kişiye hitap eden özellikleri vardır ve hiçbir hero birbirinden üstün değildir fakat her heronun antisi vardır.
Oyuna başladığında ''r2''(Dotada çok kullanırız bu kısaltmayı) önerilmesinin sebebi görünmez olması ve zaten ilk başladğınızda genelde acemilerle yola çıktığınız için fazla dikkat çekmezsiniz. Görünmez dolaşır, istediğiniz zaman dalarsınız. Kendinizi hazırlarsınız ve bir bakıma
kolay öğrenirsin devamlı ölüp şikayetçi olmazsın bir bakıma ''feeder'' damgası vurulup, küfür yemezsin. Küfür edenler cezasını buluyor ama...
İstediğin gibi oyna sürekli aynı heroyu oyna fark etmez. Ben oyunu random yaparak öğrendim. Dota 1 den Dota 2 ye geçtiğimde 2. oynayışım da support hero ile 29/2 kd oranı ile bitirdim
(Neredeyse hiç biri ks değildi. Crystal Maiden'dı bu dediğim hero. Karşı takımda ki en çok kasmış kişi Traxes'di bana çok vuruyordu. Onu dondurup ulti ile ramepage yaptığım sahneyi unutmuyorum. Takımım gerçekten karşı takıma oranla ezikti. Sonuç yendik.
7k parayı harcamayıp oyuna devam etmemde cabası...
) Dota 1 den sonra çok kolay gelmişti oyun. Dota 1 bu oyunların öncüsüdür. 9 farklı bina var, hepsini oynayarak öğreniyorsunuz, her item farklı binada... Adam akıllı iyi oynamak için Dota 1 ile başlamanızı öneririm. Dota 1'in yanı sıra diğer odalarda ki farklı oyunlar çok keyifliydi. En çok onları özledim.