En iyi driver güncelleme programı

• Konuyu başlatan 252217
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 69.934
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yükledim sistemim her türlü mavi ekranı verdi lütfen sadece kendinize göre yorum yapmayın.
Yine karar sizin Driverbooster kötü bir yazılım yine savunmaya devam edersen umarım yanlış sürücleri yüklüyordur diyelim başka ne diyelim?
@mertpivvo

Ben yükledim sistemim her türlü mavi ekranı verdi lütfen sadece kendinize göre yorum yapmayın.
Yine karar sizin Driverbooster kötü bir yazılım yine savunmaya devam edersen umarım yanlış sürücleri yüklüyordur diyelim başka ne diyelim?
@mertpivvo
Driver booster'ı savunduğumu kim söyledi sen mi? Ben driver booster bile kullanmıyorum ki. Driver Max yazılımını kullanıyorum. Kendim için değil 4 tane farklı makinede'de kullandım hiç bir şekilde mavi ekran vermedi kendi adına konuş.

Sürücü güncelleme programlarını kullanmayın. Windows Update var, o olmazsa donanım kimlikleri var, o da olmazsa üretici siteleri var.

@mertpivvo şöyle düşün, sen belki her gün yaya geçidinden karşıya geçiyorsun ama 5 yıldır sana araba çarpmadı, 5 yıl sonraki 245.geçişinde -Allah korusun- çarparsa? Garantisi yok bu işin. Sen almıyorsun ama alanlar da var. Sen hata almıyorsun diye bu program sağlamdır demek yanlış. Sendeki donanım yaygındır, örneğin internet sürücün Realtek'tir ve program kolayca yükler, Atheros kullanan birine yanlış yüklerse? Bu açıdan bak.

Aygıt yöneticisinden kendin manuel olarak ya da sürücüleri çevrim içi olarak otomatik güncelleyebilirsin. Windows Update güncellemelerini de yaparsan programa ihtiyacınız kalmaz.

Driver boster yüzünden PC de degismedigim donanım kalmadi.
Drive boster yüzünden laptopta iki donanım degistirdim. Mavi ekran hatasından PC'yi artık çöpe atacaktım en önemli zamanlarda birden kitleniyordu. Son formattan sonra Yazılım güncelleme programi yerine manuel guncelleme yaptım bir daha sorun olmadı. Meğerse sorun donanımsal degil donanım güncelleme prografimindan kaynaklanıyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı