En iyi e-spor maçı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

öyle açık ara ki hemde :D
Çekya maçından sonra en heycanlı izlediğim maçtı evde bağırıyordum At geliyor diye :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bunun tadı bir başka.

Spikerler de çok iyi sunmuştu bu maçı her yönüyle mükemmel maçtı. Benimde favorimdir.

Space Soldiers tüm maçları ama şu iki comeback çok güzel.

Arkadaşlar izlediğiniz en efsane maç hangisiydi? Tarih, takım fark etmez. Benimki Astralis-fnatic Inferno 15-9'dan 19-17 olan maçtı. Linkleri ile beraber paylaşırsanız sevinirim. İsteyen olursa diye bahsettiğim maçın linki.

Şu Fnatic e bak be bir de şimdiki Fnatic e bak. Daha dün Fiend e yenildiler şaka gibi Fnatic Fiend e yenildi. Şimdi OG içinden geçiyor Fiend in şu takımı bile yenemedi. Acilen JW ve Golden gitmesi gerekiyor.

Şu Fnatic e bak be bir de şimdiki Fnatic e bak. Daha dün Fiend e yenildiler şaka gibi Fnatic Fiend e yenildi. Şimdi OG içinden geçiyor Fiend in şu takımı bile yenemedi. Acilen JW ve Golden gitmesi gerekiyor.
Son zamanlarda bıraktım artık ben fnatic maçlarını takip etmeyi. İsmini bile duymadığım takımlara 2-0 falan yeniliyorlar. Değişiklik mi gerekiyor yoksa daha fazla mı çalışmaları gerekiyor bilmiyorum fakat bir şeylerin olması gerekiyor.

Son zamanlarda bıraktım artık ben fnatic maçlarını takip etmeyi. İsmini bile duymadığım takımlara 2-0 falan yeniliyorlar. Değişiklik mi gerekiyor yoksa daha fazla mı çalışmaları gerekiyor bilmiyorum fakat bir şeylerin olması gerekiyor.

Ben de izlemiyorum maçları ama skorları takip ediyorum ve duruma bakılırsa çalışmaktan çok istikrar sorunu var takımda. Başta golden olmak üzere istatistikleri çok kötü durumda. Kadro değişikliğine gidilmesi gerek artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı