recepEmirhan
Hectopat
İzlemeye değer, Türkçe anlatımlı, kaliteli CS:GO maç linkleri paylaşırsanız sevinirim. Eski maçlar da olur.
Son düzenleme:
Onu bunu boş verin 2021 Katowice bekleyin harika olacaktır ama Türkçe anlatım diyorsanız Space Soldiers izleyebilirsiniz şu an Türkiye takımları hiç iç açıcı değil maalesef.İzlemeye değer, Türkçe anlatımlı, kaliteli CS:GO maç linkleri paylaşırsanız sevinirim.
Tüm maçları içeren bir playlist var mı?Space Soldiers tüm maçlarını izleyin derim. Özellikle SK Gaming ile yaptığımız Cache maçı.
Zamanında kimleri deviriyormuşuz, heyt be. Şimdi Sangal top 70 takımlara yeniliyor.
Şimdi Sangal top 70 takımlara yeniliyor.
Bilmiyorum hocam, bulamadım. Ama bence izlemeyin ya, insanın izledikçe içi daralıyor, o zamanlar CS oynamama rağmen, onları o zaman bilmesem bile şuan nedense içimde özlem hissi var. Gece gece üzüldüm.Tüm maçları içeren bir playlist var mı?
Bahsettiğiniz maçların Türkçe linkleri var mı?Dmax canlı anlatım oluyordu geçen yaz bir turnuvayı oradan izlemiştim. Eski fnatic vs nip maçları benim gözümde en iyi maçlardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.