En iyi F1 oyunu nedir?

Peki hocam bu sıralama neye göre ve neden mesela farkları yazarsanız sevinirim.
2020'de her şeyi dengeli tutturdular. AI'lar, kerblerin verdiği tepkiler, araç farklılıkları, kariyer sistemi. 2020 Tam tadındaydı ve F1'in zirve çağı olduğu için.

2018 ise özellikle ERS yönetimini bizim yapmamız ve araçların çok diken üstünde oluşu ve sürüşün güzel oluşu.

2019 ise çok temiz oyundu. 2018'e göre arkadan kayma daha fazla var ama 2019'u asıl sevme sebebim oyunun çok temiz oluşu. Daha temiz bir sürüş yapmak gerekiyor.

2021'i de çok seviyorum çünkü iki kişilik kariyer modu geldi. Kerbler biraz daha sert tepki veriyor ama sürüşe de o kadar kötü diyemem. Tabi 2020 ile kıyaslayınca 2020 çok daha iyi. My team daha eğlenceli oldu falan.

2013 ise hala kariyer kastığım bir oyun. Bir kere V8 motorlar bile yetiyor bu oyunu güzel kılması için. Kariyer kasarken sizin adınıza özel haberler yayınlanıyor (sadece bu oyunda gördüm bunu şu ana kadar). Sürüşler falan da 2013 yılına göre gayet iyi.

2020'de her şeyi dengeli tutturdular. AI'lar, kerblerin verdiği tepkiler, araç farklılıkları, kariyer sistemi. 2020 tam tadındaydı ve F1'in zirve çağı olduğu için.

2018 ise özellikle ers yönetimini bizim yapmamız ve araçların çok diken üstünde oluşu ve sürüşün güzel oluşu.

2019 ise çok temiz oyundu. 2018'e göre arkadan kayma daha fazla var ama 2019'u asıl sevme sebebim oyunun çok temiz oluşu. Daha temiz bir sürüş yapmak gerekiyor.

2021'i de çok seviyorum çünkü iki kişilik kariyer modu geldi. Kerbler biraz daha sert tepki veriyor ama sürüşe de o kadar kötü diyemem. Tabii 2020 ile kıyaslayınca 2020 çok daha iyi. My Team daha eğlenceli oldu falan.

2013 ise hala kariyer kastığım bir oyun. Bir kere V8 motorlar bile yetiyor bu oyunu güzel kılması için. Kariyer kasarken sizin adınıza özel haberler yayınlanıyor (sadece bu oyunda gördüm bunu şu ana kadar). Sürüşler falan da 2013 yılına göre gayet iyi.

Dediğiniz birçok oyun yok bende bir 13 var Steam de bakalım kariyer oynayacağım dediğinize göre 20 oynamalıyım direksiyon ile mi oynuyorsunuz.

Hangi direksiyon hocam.
Konsol var bende direksiyon almak istiyorum sizin kullandığınız direksiyon nasıl memnun musunuz?
G29 Kullanarak başladım ama Direct Drive deneyimleme fırsatlarım oldu. G29 Başlangıç için alınır ama katlanılmaz bir direksiyon. Yani zevk alırsın ama belli bir deneyimden sonra tatmin etmez.

Yeni konular

Geri
Yukarı