Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Technopat 2022 En iyi Fallout oyunu seçim anketi.
L Lacagorn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Fallout: New Vegas, tamamiyle yetişseydi daha büyük ses getirirdi. Güzel RPG, güzel hikaye, güzel karakterleriyle en güzeli ve izometrik değil.
Fallout: New Vegas, tamamiyle yetişseydi daha büyük ses getirirdi. Güzel RPG, güzel hikaye, güzel karakterleriyle en güzeli ve izometrik değil.
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 New Vegas bir beni sarmadı sanırım.
4 403840 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3 29 Eylül 2022 #4 Fallout 4 açık dünyası daha güzel ama New Vegas'ta tam bir RPG oyunu.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 30 Eylül 2022 #6 New Vegas tabii ki.
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #7 Lacagorn dedi: Fallout: New Vegas, tamamiyle yetişseydi daha büyük ses getirirdi. Güzel RPG, güzel hikaye, güzel karakterleriyle en güzeli ve izometrik değil. Genişletmek için tıkla... Zaten tamamiyle yetişmedi mi, ara oyun olarak çıktı diye biliyorum ben ama olayı nedir bunun. Yakında New Vegas oynayacağımda.
Lacagorn dedi: Fallout: New Vegas, tamamiyle yetişseydi daha büyük ses getirirdi. Güzel RPG, güzel hikaye, güzel karakterleriyle en güzeli ve izometrik değil. Genişletmek için tıkla... Zaten tamamiyle yetişmedi mi, ara oyun olarak çıktı diye biliyorum ben ama olayı nedir bunun. Yakında New Vegas oynayacağımda.
Zobordogordo Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 457 29 Temmuz 2024 #8 TahaCanYuksek dedi: Zaten tamamiyle yetişmedi mi, ara oyun olarak çıktı diye biliyorum ben ama olayı nedir bunun. Yakında New Vegas oynayacağımda. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkarılan ve kırpilan fazla kısım var. bunları modla restore edebiliyorsun gerçi
TahaCanYuksek dedi: Zaten tamamiyle yetişmedi mi, ara oyun olarak çıktı diye biliyorum ben ama olayı nedir bunun. Yakında New Vegas oynayacağımda. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkarılan ve kırpilan fazla kısım var. bunları modla restore edebiliyorsun gerçi
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #9 Zobordogordo dedi: Oyundan çıkarılan ve kırpilan fazla kısım var. Bunları modla restore edebiliyorsun gerçi. Genişletmek için tıkla... O çıkarılan ve kırpılan kısımları hangi modla oynayabilirim peki.
Zobordogordo dedi: Oyundan çıkarılan ve kırpilan fazla kısım var. Bunları modla restore edebiliyorsun gerçi. Genişletmek için tıkla... O çıkarılan ve kırpılan kısımları hangi modla oynayabilirim peki.