En iyi fare önerisi

Michael Kaiser

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 2 gün önce 5000 TL bütçe ile hangi mouse alınır diye konu açıp Lamzu maya X aldım ancak cok kaliteli bir mouse olmasına rağmen takıntılı kişiliğim yüzünden beni tatmin etmedi. Fiyatı önemli değil artık Lamzu yerine Beast X mi alinir? En iyi mouse nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 2 gün önce 5000 TL bütçe ile hangi mouse alınır diye konu açıp Lamzu maya X aldım ancak cok kaliteli bir mouse olmasına rağmen takıntılı kişiliğim yüzünden beni tatmin etmedi. Fiyatı önemli değil artık Lamzu yerine Beast X mi alinir? En iyi mouse nedir?

Maya niye tatmin edemedi hocam? Ona göre önerelim.

Bilmiyorum hocam Scyrox ile arasında fark hissedemedim nedense.

Hocam zaten donanım olarak ikisi de en tepe ürün. 20 bin lira verseniz bile aynı şeyi alacaksınız yani. WLmouse geçerseniz, fark malzeme ve ağırlık olacak sadece. Performans farkı bulmanız mümkün değil.

Önerebileceğiniz en tepe mouse nedir onu alacağım WLmouse hangi modeli mayadan iyi olsun tasarımı falan.

Maya X benzeri olsun istiyorsan Beast X Pro ya da Max bakabilirsin. Çok daha hafif olsun istiyorsan G-Wolves ürünlerine bakman lazım ama onda da şekil tutturmak zor.

Öyle bir nokta yok hocam. Olsa herkes onu kullanır. Tepe markalardan biri ama tabii ki WLmouse.
lamzu cok iyi bir mouse herkese yeter de
Maya X benzeri olsun istiyorsan Beast X Pro ya da Max bakabilirsin. Çok daha hafif olsun istiyorsan G-Wolves ürünlerine bakman lazım ama onda da şekil tutturmak zor.
bu lamzuyu iade etme şansım var mı birde wl mouse beast x pro alacağım max ile farkı yoksa wraithde en yüksek puanlı bu bblden sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı