En iyi Galaxy FE modeli hangisidir?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,

Bugüne kadar çıkan tüm Galaxy FE (fan Edition) modelleri arasında Galaxy S25 FE de dahil buna. Sizce kağıt üzerinde genel anlamda en başarılı model hangisidir?

Kamera, ekran kalitesi, işlemci performansı, yazılım desteği, batarya ömrü, termal performans, fiyat/performans oranı, yapı kalitesi vb. tüm yönleriyle (kısacası her şeyiyle) değerlendirerek görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Bugüne kadar çıkan tüm Galaxy FE (fan Edition) modelleri arasında Galaxy S25 FE de dahil buna. Sizce kağıt üzerinde genel anlamda en başarılı model hangisidir?

Kamera, ekran kalitesi, işlemci performansı, yazılım desteği, batarya ömrü, termal performans, fiyat/performans oranı, yapı kalitesi vb. tüm yönleriyle (kısacası her şeyiyle) değerlendirerek görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkür ederim.
S25FE henüz bilinmiyor, o yüzden S24Fe.

Bir ara S20 FE modelinin oldukça tutulduğunu duymuştum. Sanırım gerçekten çok tercih edilen bir cihazdı, öyle biliyorum.

Bir ara S20 FE modelinin oldukça tutulduğunu duymuştum. Sanırım gerçekten çok tercih edilen bir cihazdı, öyle biliyorum.

Şu an S20 FE SD 2. El 10k altı en iyi cihaz. Hala iyi ama biraz eskidi. Bayağı tutulduydu.

Peki neden S24 FE? Yani neden S23 FE, S21 FE ya da diğer modeller değil? Açıkçası bunun sebebini merak ettim.

S25 FE, sizintilar dogruysa S24 feden farkli olarak, Exynos 2400 ve 45W şarj ile gelecek.

S25 FE, açıkçası ilk bakışta bana S24+ modelinin biraz kırpılmış ya da makyajlanmış bir versiyonu gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı