En iyi Gaming Wireless mouse hangisi?

Anladım hocam, en son elime 2 sene önce geçmişti. Açıkçası Lamzu gibi farelere yöneldikten sonra gpx önermemeye başlamıştım. Omron, kailh ve huano arasından en çok beğendiğim huano oldu. Skatezler konusunda da Lamzu'nun stok skatezleri çok başarılı. O yüzden 2500+ bütçede önermiyorum üstelik Sora, Lamzu gibi fareler daha 700 800 lira daha ucuzken.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun, 22-23 gpx bugünkü stoklarda ise denemek isterim bir gün.
Her yerde mevcut.
Hocam sen ihtiyaç duymuyorsun diye stok skatezlerin çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bende 1 yıldan fazla kullandım ve skatezleri çöp bu benim yorumum da değil zaten sadece. %90 olumsuz yorumları da görebilirsin stok skatez konusunda. Batarya, ağırlık, shape olarak çok iyi çok çok iyi hatta. Scroll tuşu bozuldu bende mesela garantiye gönderdim hallettiler daha sonrasında da sattım. Viper V2 Pro modeline geçtim ve 3K verip gpx almaktansa 2.5k verip Viper V2 Pro almak en mantıklısı.
Alakası yok. Skatezlere bu kadar yüklenmeyin, stoklar gayet iyi kayıyor. Tiger ice veya hoverpad ile aynı aşağı yukarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı