En iyi görüntü monitörden mi yoksa televizyondan mı alınır?

Melih Ayar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar.
Üst düzey 4K televizyonlarda özellikle hikayeli oyunların harika göründüğü bir gerçek. Daha önce 4K monitörüm olmadı. Televizyonlarda da görüntü kalitesini yükselten çipler kullanılıyor diye biliyorum. Peki sizce televizyon ve 4K monitör aynı görüntü kalitesini verir mi?
Hangisi daha iyidir?

Kanka 4k monitör ve 4k televizyon aynı çözünürlükle yani aynı görüntüyü verir.
Ekranın kalitesini yükselten çip ilk defa duydum ekran dediğin şeyin içinde küçük noktalar var ne kadar var ise o kadar çözünürlüğü yüksek oluyor onların sayısını bir usb, çip ile arttıramazsın.

Merhaba sevgili dostlar.
Üst düzey 4K televizyonlarda özellikle hikayeli oyunların harika göründüğü bir gerçek. Daha önce 4K monitörüm olmadı. Televizyonlarda da görüntü kalitesini yükselten çipler kullanılıyor diye biliyorum. Peki sizce televizyon ve 4K monitör aynı görüntü kalitesini verir mi?
Hangisi daha iyidir?

Monitör tabii ki de bilgisayarlar için üretiliyor kim nederse desin monitör al sana tavsiyem bu monitör PC için var.

Valla hikayeli oyun oynamak için bence kesinlikle tv şöyle 4k 65 55 inch tv de oynamak güzel olurdu :/ ayrıca biraz da hz ve ms ye bağlı ms siz düşük olan bir tv daha iyi olur

Kanka 4k monitör ve 4k televizyon aynı çözünürlükle yani aynı görüntüyü verir.
Ekranın kalitesini yükselten çip ilk defa duydum ekran dediğin şeyin içinde küçük noktalar var ne kadar var ise o kadar çözünürlüğü yüksek oluyor onların sayısını bir usb, çip ile arttıramazsın.
Mesela Samsung Quantum Processor kullanıyor. Sanırım bu görüntü kalitesini yükseltiyor. Açıkçası söylemek istediğim görsel şölen yaşayacağım bir şeyler arıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ancak kararsız kalıyorum. Beni renklerin canlılığı ve görüntü netliğiyle büyüleyecek bir şey arıyorum:)

Mesela Samsung quantum Processor kullanıyor. Sanırım bu görüntü kalitesini yükseltiyor. Açıkçası söylemek istediğim görsel şölen yaşayacağım bir şeyler arıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ancak kararsız kalıyorum. Beni renklerin canlılığı ve görüntü netliğiyle büyüleyecek bir şey arıyorum:)

Monitör.

Mesela Samsung quantum Processor kullanıyor. Sanırım bu görüntü kalitesini yükseltiyor. Açıkçası söylemek istediğim görsel şölen yaşayacağım bir şeyler arıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ancak kararsız kalıyorum. Beni renklerin canlılığı ve görüntü netliğiyle büyüleyecek bir şey arıyorum:)

Bu kadar beklenti varsa para da vardır bütçe nedir? Görüntüye öleyim biteyim derseniz OLED olacak çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı