Merhabalar. WhatsApp uygulamasında 2 tarafın da upload hızı çok iyi olmasına rağmen sürekli görüntü kalitesi yerlere çakılıp duruyor ve hiç yükselmiyor. İlla kapatıp yeniden aramam gerekiyor. Bant genişliğini sonuna kadar kullanacak kaliteli bir görüntülü görüşme uygulaması var mı? Google Duo uygulaması iyi gibi geldi bana. Sizin öneriniz nedir?
Bazen gerçekten çekilmiyor. Karşı tarafın upload hızı 8 Mbps. Benim ise 90-100 civarı. Yani alabileceğimiz en yüksek upload hızlarına sahibiz ve bant genişliğini hiçbir şekilde kullanmaması iğrenç bir şey.
Biz kullandığımız zaman Whatsapp'taki gibi sıkıntılar olmuyor. İki tarafın da bant genişliği iyiyse sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Tabii garanti veremem, sadece kullanıcı deneyimimi aktarıyorum. Bir denersiniz.
Biz kullandığımız zaman Whatsapp'taki gibi sıkıntılar olmuyor. İki tarafın da bant genişliği iyiyse sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Tabii garanti veremem, sadece kullanıcı deneyimimi aktarıyorum. Bir denersiniz.
Yukarıda da dediğim gibi ailem 8 Mbps, ben de 90-100 Mbps civarı upload alabiliyorum. Yani iki tarafın da bant genişliği problemi yok. Ama WhatsApp bey görüntü kalitesini yerlere çakmaktan başka bir şey yapmıyor. Hayır yani çakılıyor geri çıkmıyor da. Yüksek kaliteye zorlayacak bir ayar da yok.