En İyi GTX 1050 Ti markası

Ogzayvaz

Hectopat
Daha fazla  
En iyi GTX 1050ti markası nedir? Fiyat sıkıntısı yoktur. Ben EVGA daha iyi diye duydum ama MSI, ASUS ve GIGABYTE nasıl? En iyi performansı verecek kart nedir ve beni 1080p çözünürlükte 60 FPS'nin altına düşürmeyecek bir kart istiyorum. 1050ti güçlü bi kart mıdır? İnternette bakındım da bütün oyunları ultrada açabilecek bi kart. Sadece bana en iyi performansı veren marka lazım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi assagi yukarı aynı ben olsam 1050ti özelinde Gigabyte tercih ederim diğerlerine göre 1-2 fps daha kuvvetli, daha ucuz ve plastikte olsa backplate mevcut.

Zotac yada KFA2 öneririm. Şimdi bazıları gelip Zotac`ı kötülemeye kalkmasın hiç. Soğutmalarını GTX 9XX serilerinde değiştirdiler ve artık gayet kaliteli bileşenler ve fanlar kullanıyor. Yakın tarihte gidip Nvidia sistem toplayacak olsam ya Zotac alırım yada KFA2. KFA2 ise Galax ortağı ve Avrupa sürümü. Bu bile gayet yeterli bir sebep. Gigabyte`da bir seçenek tabi.

@FireStorm Uygun fiyatlı olup değerlerinin yüksek olmasından bahsediyorum. SFF kartlar da çok kötü sayılmaz. Daha ucuza geliyor fakat sıcaklık artışı oluyor bu gerçek. Zotac`ın 3 fan yerine 2 kocaman fan koymasını seviyorum tasarım olarak. Tam olarak bilmiyorum fakat daha çok soğutacaktır bana sorarsanız 2 büyük fan. İntel - AMD FX karşılaştırması gibi. İntel daha az çekirdek bulunduruyor fakat tekli çekirdek performansı daha yüksek, FX ise daha çok çekirdek barındırırken daha az tekli çekirdek performansı veriyor. Ayrıca belirtelim EVGA zaten piyasadaki çoğu karttan iyi fakat Zotac bana kalırsa ASUS yerine gayet alınabilir. Hatta bana kalsa yine derim ki Zotac ASUS`tan iyidir. Fanboyluk için değil kartın ucuz olması, soğutması iyi olması, çok büyük bir geri dönüş yapması, clock değerlerinin o fiyata göre gayet yüksek olması (En azından GTX 9XX serilerinde böyleydi. Hala var mı bilmem.) tarzı. KFA2 ise şu açıdan güzel,
KFA2 dediğim gibi Galax ortağı. KFA2 Galax`ın Avrupa sürümü. Haliyle KFA2`nin de HoF modelleri var. Zamanın en iyi kart serilerindendi HoF.

GTX 1050 ti hangi marka olursa olsun 60fps kartı değildir, amazon.de üzerinde rx 470 800tl'ye geliyor ya da GTX 1060 3GB 900tl'ye geliyor bir bakın isterseniz.

Zotac 1050 ti oc kullanıyorum 60 derece üstünü hiç görmedim.

Bir GPU'nun en pahalısını almak hiç mantıklı bir hareket değil. %5 performans için %20'ye kadar fiyat ödüyorsunuz. Nvidia takıntınız varsa üzerine biraz daha koyup 1060 3gb alın. Gigabyte 1050Ti 800 TL civarı, 1000 TL'ye mis gibi gtx 1060 3gb var şurada(ASUS DUAL GEFORCE GTX1060-O3G 3Gb DDR5 192Bit VGA - BizdeHesapli.Com). Nvidia takıntım yok diyorsanız zaten o fiyata akakce'ye girip en uygun fiyatlısına bakıp 4 GB RX 480 almak çok daha makul olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…