En İyi GTX 1050 Ti markası

@nightsniffer @overclocker phiko Biz insanlara bir turlu anlatamadik. GTX 1069 3GB alinmaz. GTX 1060 3 GB'a GTX 1060 diyemeyiz. Resmen farkli bir kart. Her seyden kisilmis sadece VRAM'den degil. Almayin sunu. Onun yerine RX 480 bulunur o fiyata ve cok cok daha iyi performans verir.
Konu sahibine gelecek olursak GTX 1050 TI Ultra 60 FPS vermez. RX 470 oneririm bu senenin en iyi F/P karti ve performansi sahane paraniza degecektir.

GTX 1060 3GB kısılmış bir model. F/P konusunda gayet yoksun. Ondan ben pek önermem.

Benim de çok sevdiğim bir kart değil. Bana da kalsa RX 480 almak çok daha makul. Ancak ben insanların gözü kapalı Nvidia sevdasıyla savaşmaktan bıktım. "Sadece 1050ti istiyorum, para sorun değil" demiş arkadaş. Tahminim o ki RX 480 desem "AMD ısınıyor" diyecek. Belki de yanlış bir şekilde niyet okuyorum ama ben artık bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum. Net olarak bir şeye inanmış insanların fikrini değiştirmeye çalışmak biraz beyhude bir çaba.

Benim de çok sevdiğim bir kart değil. Bana da kalsa RX 480 almak çok daha makul. Ancak ben insanların gözü kapalı Nvidia sevdasıyla savaşmaktan bıktım. "Sadece 1050ti istiyorum, para sorun değil" demiş arkadaş. Tahminim o ki RX 480 desem "AMD ısınıyor" diyecek. Belki de yanlış bir şekilde niyet okuyorum ama ben artık bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum. Net olarak bir şeye inanmış insanların fikrini değiştirmeye çalışmak biraz beyhude bir çaba.
Gerçekten de öyle. Samsung gibi. 1000TL altı Alcatel Idol 4 gibi modeller var iken Samsung almak biraz saçma. Gerçekten beyhude bir çaba...

1000 TL'ye çıktıysak RX 480 4GB var Asus tarafında. Bence ona bakmalı. Kesinlikle "bang for bucks" tabirinde bir kart. Fiyat klasmanında bombalıyor etrafı.
ASUS değildir o. ASUS olsa duramazsın.
Sapphire olması lazım. 995TL civarı falandı sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı