En iyi GTX 1070 kart hangisidir?

Her markanın üretimde böyle ufak ufak sorunları vardır. Viewsonic tarafından size denk gelmemiştir.

Üretimdeki sorundan bahsetmiyorum. Dediğin gibi her markada sorun çıkabilir. Ancak servislerin sorun karşısındaki tutumu önemli. Servisten bahsetmiştim. Video yorumlarında servisin tutumunun nasıl olduğunu anlayabiliriz.

MSI Gaming X modeli önerimdir. Kendim kullanıyorum, çok memnunum.

Üretimdeki sorundan bahsetmiyorum. Dediğin gibi her markada sorun çıkabilir. Ancak servislerin sorun karşısındaki tutumu önemli. Servisten bahsetmiştim.
Asus'un servisi ve sorun karşısındaki tutumu denilen kadar kötü değil. En azından ben deneyimlerimden o kadar biliyorum.

Asus'a kötü demiyorum Evga daha iyidir diyorum şahsi görüşüm olarak sonuçta Asus'ta 3yıl garanti+ kapıdan kapıya servis gibi birşeyleri vardı.

Hepsi iyi. Ucuz olanını alınız. GTA 5 açar mı orasını bilmem ama.

Burda sormuşsun ama sen yinede kafana hangisi yatıyorsa onu alacaksın haksız mıyım ? Hangisi gözüne hoş geliyorsa ve GTX1070 kullanan kişilerin yaptıkları yorumları da dikkate alarak seç birini sonuçta alacağın kart 1000 serisi yani neyi kötü olabilir

Hepsi iyi. Ucuz olanını alınız. GTA 5 açar mı orasını bilmem ama.
GTA 5 açmıyor maalesef(!) GTA San Andreas kaldırıyorsa şükretmek lazım GTA 5 için kuantum bilgisayar şart onun altındakiler maalesef kaldırmıyor(!) EVGA alabilirsin gayet kalitelidir, önerim yine HOF olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…