En iyi GTX 1070 kart hangisidir?

Ek olarak herşeye soğutma ve 2 FPS fark olarak bakmayın Galax/Asus size bb dediği zaman EVGA'nın servisi size sarılacak bir omuz olur (y)
Galax servisini bilmiyorum ama Asus servisi iyi değil mi? Evga'nın servisini kullananlar bilir zaten. :)

Servis konusunda Evga aman aman mükemmel değil sonuçta. Onunla da problem yaşayan var. Az çok orası değişir. Vektron Elektronik distribütörleri. XFX ile aynı hatta. O zaman garanti konusunda da bir numara oluyor XFX. Çok saçma bir genelleme yapıp yanlış bilgi veriyorsunuz. Asus teknik servisi de oldukça iyidir. Galax'ın ithalatını da Çözüm Elektronik yapıyor diye biliyorum.

Sırf asus servisi hakkında okuduklarımdan dolayı hiçbir zaman asusa yönelmedim. Monitör, anakart, ekran kartı. Bu algı oluştu bende. Eğer durum böyle olmasa idi 3 yıl garanti veriyor diye asusu seçerdim. Hatta çoğu yorumda 3 yıl garanti veriyorlarda ne oluyor servis berbat diyenler çoğunlukta. İnternetteki yorumlar insanları çok açık bir şekilde yönlendiriyor.

Misal bu videodaki yorumlar monitör de Asus'tan vazgeçip Viewsonic almama neden oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her markanın üretimde böyle ufak ufak sorunları vardır. Viewsonic tarafından size denk gelmemiştir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı