randomname1234
Decapat
En iyi, en güncel 750 Ti hangisidir?
Ve 750 Ti Strix nasıldır?
Ve 750 Ti Strix nasıldır?
İyiyi, günceli konuşmak için satın almak gerekmiyor. O döneme göre söyleyin?En güncel diyemeyiz bu kart için çünkü artık eski nesil oldu en günceli bile. Fiyatı en uygun hangisi ile o model tercih edilebilir. Piyasada sıfırı olmadığı için çok da önem teşkil etmiyor.
Görseldeki Strix'e sahibim ama tek fanı kırık maalesef. Aliexpress gibi sitelerden 750 Ti alabilecek bütçem olduğu için ne alsam diye düşündüm.Ben 2 sene önce MSI'ın bir modelini kullandım kısa süreliğine ve gayet memnundum. Kart neredeyse hiç ısınmıyordu. Linki şu: N750 Ti TF 2GD5/OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye
Genel olarak baktığımızda da EVGA modelleri dikkat çekiyor. ''FTW'' modeli en yüksek frekans hızlarına sahip. Nvidia Pascal ile işler biraz daha değişti ama önceden GPU marka ve model farkları biraz daha etkiliydi. Şu tablo biraz fikir verebilir:
Eki Görüntüle 318689
Alanlara gıcır ve sıfır gibi geldiğini görünce az kullanılmış gibi geldi. Dış görünüşe heves etsem bile teknik olarak bir problem çıkabilir tabii.Hatırladım o konuyu. Orada da tek fanla idare etmenizi tavsiye etmiştim. Aynı kart için elinizdeki kaliteli kart ile ikinci el bir kartı değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.