En iyi GTX 750 Ti hangisidir?

randomname1234

Decapat
En iyi, en güncel 750 Ti hangisidir?

content-1.png

Ve 750 Ti Strix nasıldır?

Ben 2 sene önce MSI'ın bir modelini kullandım kısa süreliğine ve gayet memnundum. Kart neredeyse hiç ısınmıyordu. Linki şu: N750 Ti TF 2GD5/OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye

Genel olarak baktığımızda da EVGA modelleri dikkat çekiyor. ''FTW'' modeli en yüksek frekans hızlarına sahip. Nvidia Pascal ile işler biraz daha değişti ama önceden GPU marka ve model farkları biraz daha etkiliydi. Şu tablo biraz fikir verebilir:
750 ti.JPG

Ben 2 sene önce MSI'ın bir modelini kullandım kısa süreliğine ve gayet memnundum. Kart neredeyse hiç ısınmıyordu. Linki şu: N750 Ti TF 2GD5/OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye

Genel olarak baktığımızda da EVGA modelleri dikkat çekiyor. ''FTW'' modeli en yüksek frekans hızlarına sahip. Nvidia Pascal ile işler biraz daha değişti ama önceden GPU marka ve model farkları biraz daha etkiliydi. Şu tablo biraz fikir verebilir:
Eki Görüntüle 318689
Görseldeki Strix'e sahibim ama tek fanı kırık maalesef. Aliexpress gibi sitelerden 750 Ti alabilecek bütçem olduğu için ne alsam diye düşündüm.

Hatırladım o konuyu. Orada da tek fanla idare etmenizi tavsiye etmiştim. Aynı kart için elinizdeki kaliteli kart ile ikinci el bir kartı değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
Alanlara gıcır ve sıfır gibi geldiğini görünce az kullanılmış gibi geldi. Dış görünüşe heves etsem bile teknik olarak bir problem çıkabilir tabii.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı