Son bir sorum olacak. Ben bu ekran kartından alıcam GTX970 marka henüz belli değil OC yapmayı düşünmüyorum. Bu CW problemi OC yapanlarda mı oluyor ? Yoksa her kartda OC yapsın yapmasın olma ihtimali varmı ??
Bu iş çoğunlukla bobinler ile alakalı. Bazen oyun menülerinde başlar, sonra susar. Bazen ise oyundayken başlar ve susmaz. Bazen de hiç çıkmaz
CW problemi O.C ve ekran kartına fazla yüklenildiğinde ortaya çıkabiliyor. Zira oyun menülerine gelmeden önce kart yorulur ve sonradan hafifler. Bu esnada şanssız kullanıcılarda CW görülebilir.
Uzun süreli (6-12 saat) Stress test yapılarak bobinler yerine oturtulabilir ve CW'den kurtuluş vardır diyebilirim.
Bu konu tam bana yol gösterecek bir konu. Bilgisayar toplama arifesindeyim ve bende GTX970 almayi düşünüyorum. Ama hangi marka alacağımi bilmiyorum. Arkadaşıma Zotac gtx 970 amp Extreme Edition var oda bunu öneriyor. Msi alicam diyorum boşver dandik o diyor. Ana kartimi da gaming 7 alicam.
Şunu da bil. Zotac soğutması çok iri bir soğutma ve 3 slotu işgal ediyor. Yani anakart uygun ise alınabilir. Msi ise 2 slot kaplıyor. Bunu da düşün. Ben msi öneririm.