En iyi GTX 970 Modeli ?

Piyasada şuan için 900 serisinin en iyisini Gigabyte G1 Gaming üretmekte. Anlamıyorum ama nedir bu MSI TF aşkı? Daha performanslı varken aynı/yakın fiyata neden bu MSI sevgisi? Bir zamanların Asus sevgisi şimdi MSI olmuş anlaşılan.

GTX 970 için karşılaştırmalar:

Overclock Potansiyeli: (Daha yüksek daha iyi)

284c46f7_TDPcompare.png

3D Mark FireStrike Testi: (Daha yüksek daha iyi)

9411e366_updatedgpugraph.png

Ekran kartının sıcaklık değerleri:

970_idle.png

970_load.png

3D Mark Fire Strike Testi:
(Daha yüksek daha iyi)

970_3dmark.png

Genel Değerlendirme (Yeşiller daha iyi)

970_hardware_uk.png

970_hardware_uk2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yaz için oyun canavarı alacağım. Öbür parçalar belli ama tek ekran kartında en iyi gtx 970 araştırdım bulamadım, sizlerden yardımlarınızı bekliyorum, cevaplandırırsanız çok mutlu olurum.

Ana kart: MSİ Gaming 5 Z97
İşlemci: İntel Core i7 4790K 4.0 ghz
Ekran kartı: Gtx 970 (hangi model olacağı belli değil.)
Ram: Corsair (4 x 2) 8 gb (miktarı 2 tane)
Kasa: Gigabayte Sumo Y
Monitör: Asus VN247H
Recep abi sistemim sence iyimi ? Önerebileceğiniz bir şey varsa değiştirebilirim.

Performans her zaman her şey değil. Bileşen kalitesi nasıl ? Bu konuda bir karşılaştırma var mı?
Herhangi bir sıkıntı çıkmaz bence. Sonuçta Casper değil ya. Kötü bileşenler kullanmazlar bence. Ayrıca daha az ısınma ve daha yüksek performans verdiğine göre bileşen kalitesi de iyidir. Yanılıyor muyum? Gerçi performans olarak gözle görülür bir fark olmaz sanırsam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı