Sen cidden o markalara verdiğin paranın karşılığını alabileceğini düşünüyor musun? Fiyat/performans olarak iyi markaların da monitörleri var. Ayrıca düzgün konuş.
Sana durumum yok demiş mi konu sahibi? Fiyat/performans demek düşük bütçedeki ürün değil, verdiğin paranın karşılığını veren ürün demek. Boş boş öneri yapmayın.
Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anlamamaya ısrarla devam ediyorsun. 10.000 TL'lik bir ürün de fiyat performans olabilir. Asus, Philips gibi markaların da fiyat performans monitörleri var. Mesela:
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kardeşim bende biliyorum gelmediğini. Ama bence arkadaşın kısıtlı parası olduğu için soruyor. Kısıtlı bütçesi olmasa zaten direkt Asus'un Msı'ın monitörünü almaz mı ? Senin bütçen olsa sen sorar mısın fiyat performans monitör diye ? Amd intel gibi düşün. Amd'yi fiyat performans olarak intele tercih etmiyorlar mı ? Çünkü bana hep öyle denk geldi.
Arkadaş ayırdığı bütçeyi de belirtseydi anlardık ona göre önerirdik zaten.
Yada ben yanlış anlıyorum. Yine de kusura bakmayın ne diyeyim.
Fiyat/Performans ucuz olduğu anlamına gelmez fiyatına göre iyi performans veren Cihaz'a denir.
Benim bütçem bir monitör için 2.2K bildiği monitör modeli olan var ise yazarsa sevinirim.