Rehber En İyi İnternet Tarayıcıları

Vivaldi pek gizliliğe önem vermiyor, Opera zaten düşman. Edge ve Chrome'u saymıyorum bile. Brave'da bugünden sonra benim için bitmiştir. Saçma sapan hatalarından gına geldi. Mozilla'da son zamanlarda bu konuda şüpheli. LibreWolf veya Ungoogled Chromium kullanılabilir. Maksimum gizlilik için Mullvad veya Tor Browser önerimdir.

Gizlilik konusunda ''Tor Browser'' gerçekten çok iyi fakat Edge'ye olan bakış açınız neden bu şekilde?

Gizlilik konusunda ''Tor Browser'' gerçekten çok iyi fakat Edge'ye olan bakış açınız neden bu şekilde?

İyi güzel çalışıyor fakat Microsoft gibi bir şirkete ait olması yetiyor. Fazlasıyla veri topluyorlar. Bir de yeni sekme sayfası falan varsayılan olarak çok kalabalık geliyor, sadelikten yanayım.

Firefox güzel bence. Ama RAM fazla yiyor bir de varsayılan olarak veri gönderiyor onları kapatırsak iyi bence.

Zen kullanıyordum ama güncellemelerle gelen garipliklerden bıktım. Floorp düşünmüştüm ama güncel Firefox kullanmadığından direkt Firefox'a geçtim ve betterfox uyguladım.

Benchmark tesletine göre (betterfox uyguladım ikisine de) (büyük olması iyi) brave>firefox>floorp.

Zen fikir ve tasarım olarak aşırı güzel, amoled tema oluşuna hele hayranım, daha stabil bir sürüm çıktığında uçarak geri döneceğim.

Arkenfox gizlilik derken potansiyel hatalara yol açabiliyormuş, o yüzden tercih etmedim.

Oyun oynarken arkada bişeylere bakmak için hangi Tarayıcıyı önerirsiniz?
Brave veya Edge olabilir. Tasarım ve diğer performans özelliklerinden dolayı Edge'yi tercih ediyorum fakat tasarım takıntınız yoksa Brave kullana bilirsiniz.

Firefox tercih ediyorum bilgisayar için. Ayrıca 32 bit desteği chromium tabanında 109 sürümüyle son buldu. Firefox tabanı ise devam ediyor 32 bit desteğine. Bunu neden anlattım? 4 gb ya da daha az raminiz varsa 64 bit programlar ağır gelmeye başlıyor.

Zırt pırt bir şeyleri güncellemekten hoşlanmıyorum stabilciyim. Adam gibi bir sürüm olsun, uzun süre götürsün taraftarıyım. Bu yüzden Firefox ESR sürümü tercih ediyorum. Ama günümüzde varsayılan Firefox ayarları oldukça kötü. Arkenfox ya da betterfox profil ön ayarıyla bu açığı kapatabiliyorsunuz.

Ungoogled Chromium da bu taban için en tercih edilebilecek tarayıcılardan biri. Eklenti desteğini çözün yeter. 64 bit olmasına rağmen oldukça hafif ve performanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…