![]()
Corsair Dark Core RGB Pro SE CH-9315511-EU 18000 DPI 8 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Merhaba, bütçe problemi yoktur. En iyi ve en hızlı tepkime süresine ait kablosuz mouse almak istiyorum.
Viper Ultimate düşünüyorum şu an için ama farklı tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
![]()
Corsair Dark Core RGB Pro SE CH-9315511-EU 18000 DPI 8 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Viper Ultimate bence en hızlı ve en iyi kablosuz faredir. Superlight da güzel fakat 1600 TL veriyorsunuz ve Omron 20M ile adam akıllı kaymayan skatezlere sahip oluyorsunuz. Viper Ultimate öneririm.Merhaba, bütçe problemi yoktur. En iyi ve en hızlı tepkime süresine ait kablosuz mouse almak istiyorum.
Viper Ultimate düşünüyorum şu an için ama farklı tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Logitech G903 Lightspeed modelini tavsiye edebilirim. Aktif olarak kullanıyorum gayet iyi.Merhaba, bütçe problemi yoktur. En iyi ve en hızlı tepkime süresine ait kablosuz mouse almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.