En iyi kablosuz mouse hangisi?

Bütçe
5000

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bütçe problemi yoktur. En iyi ve en hızlı tepkime süresine ait kablosuz mouse almak istiyorum.

Viper Ultimate düşünüyorum şu an için ama farklı tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Niye o kadar fazla ödesin ki?

Merhaba, bütçe problemi yoktur. En iyi ve en hızlı tepkime süresine ait kablosuz mouse almak istiyorum.

Viper Ultimate düşünüyorum şu an için ama farklı tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Farenin hızından ziyade önceliği farenin eline oturup oturmayacağı önemli en hızlı fareyi alsan bile eline düzgün bir şekilde olmuyorsa rahat edemezsin ve bu da performansını etkiler o yüzden buradaki konuyu incelemeni öneririm.

En pahalı mouse en iyi mouse demek değildir. Konuya sadece pahalı mouselar atılmış.

Öncelikle eline uygun bir mouse almalısın yoksa kullanamazsın. Tutuş şeklini ve elinin ölçüsünü belirt.

Viper Ultimate bence en hızlı ve en iyi kablosuz faredir. Superlight da güzel fakat 1600 TL veriyorsunuz ve Omron 20M ile adam akıllı kaymayan skatezlere sahip oluyorsunuz. Viper Ultimate öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı