SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Ocak 2023 #11 541027 dedi: Bence Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyordum ama Ubuntu hantal. Linux Mint Mate'e gectim.
541027 dedi: Bence Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyordum ama Ubuntu hantal. Linux Mint Mate'e gectim.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Ocak 2023 #12 SouSage dedi: Akıcılık performans vs en iyisi hangisi kuracagımda. Genişletmek için tıkla... Hiz konusunda Void.
SouSage dedi: Akıcılık performans vs en iyisi hangisi kuracagımda. Genişletmek için tıkla... Hiz konusunda Void.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Ocak 2023 #13 363652 dedi: Hiz konusunda Void. Genişletmek için tıkla... Hmm Linux Mint'e gectim Void mi kursam diye düşündürdünüz
363652 dedi: Hiz konusunda Void. Genişletmek için tıkla... Hmm Linux Mint'e gectim Void mi kursam diye düşündürdünüz
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #14 Linux Mint XFCE derim performans ve akıcılık istiyorsanız.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Ocak 2023 #15 SouSage dedi: Hmm Linux Mint'e gectim Void mi kursam diye düşündürdünüz Genişletmek için tıkla... Az da olsa Linux deneyininiz varsa kurabilirsiniz. Kurulumu kolay, hizli, paket yoneticisi de cok guzel.
SouSage dedi: Hmm Linux Mint'e gectim Void mi kursam diye düşündürdünüz Genişletmek için tıkla... Az da olsa Linux deneyininiz varsa kurabilirsiniz. Kurulumu kolay, hizli, paket yoneticisi de cok guzel.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Ocak 2023 #16 566156 dedi: Linux Mint Xfce derim performans ve akıcılık istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Xfce de cok eski gibi acıklamışlar ortası Mate'e gectim bende şu an problem yok ama voidede gecebilirim @363652 hocamın önerisi üzerine. 363652 dedi: Az da olsa Linux deneyininiz varsa kurabilirsiniz. Kurulumu kolay, hizli, paket yoneticisi de cok guzel. Genişletmek için tıkla... Void kuracagım o zaman şimdi. @363652 kurulum icin ne yapacagım Void'de. Son düzenleme: 4 Ocak 2023
566156 dedi: Linux Mint Xfce derim performans ve akıcılık istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Xfce de cok eski gibi acıklamışlar ortası Mate'e gectim bende şu an problem yok ama voidede gecebilirim @363652 hocamın önerisi üzerine. 363652 dedi: Az da olsa Linux deneyininiz varsa kurabilirsiniz. Kurulumu kolay, hizli, paket yoneticisi de cok guzel. Genişletmek için tıkla... Void kuracagım o zaman şimdi. @363652 kurulum icin ne yapacagım Void'de.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Ocak 2023 #17 SouSage dedi: Xfce de cok eski gibi acıklamışlar ortası Mate'e gectim bende şu an problem yok ama voidede gecebilirim @363652 hocamın önerisi üzerine. Void kuracagım o zaman şimdi. @363652 kurulum icin ne yapacagım Void'de. Genişletmek için tıkla... Live USB'yi actiktan sonra Root olarak giris yapin ve void-installer komutunu calistirin. Kurulum talimatlarini izleyin, sorun olursa yazin.
SouSage dedi: Xfce de cok eski gibi acıklamışlar ortası Mate'e gectim bende şu an problem yok ama voidede gecebilirim @363652 hocamın önerisi üzerine. Void kuracagım o zaman şimdi. @363652 kurulum icin ne yapacagım Void'de. Genişletmek için tıkla... Live USB'yi actiktan sonra Root olarak giris yapin ve void-installer komutunu calistirin. Kurulum talimatlarini izleyin, sorun olursa yazin.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Ocak 2023 #18 363652 dedi: Live USB'yi actiktan sonra root olarak giris yapin ve void-installer komutunu calistirin. Kurulum talimatlarini izleyin, sorun olursa yazin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam.
363652 dedi: Live USB'yi actiktan sonra root olarak giris yapin ve void-installer komutunu calistirin. Kurulum talimatlarini izleyin, sorun olursa yazin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #19 SouSage dedi: Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam. Genişletmek için tıkla... Yani USB'ye kuruyorsunuz. Yaptıklarınız kaydedilmiyor diye biliyorum. Yani test etmek diyebilirim.
SouSage dedi: Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam. Genişletmek için tıkla... Yani USB'ye kuruyorsunuz. Yaptıklarınız kaydedilmiyor diye biliyorum. Yani test etmek diyebilirim.
Toblerone Dağları Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 90 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #20 SouSage dedi: Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam. Genişletmek için tıkla... Canlı USB ortamı. Sen bir kurulum yapmasan dahi seni bir masaüstü karşılıyor ve oradan kurabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyebilirsin
SouSage dedi: Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam. Genişletmek için tıkla... Canlı USB ortamı. Sen bir kurulum yapmasan dahi seni bir masaüstü karşılıyor ve oradan kurabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyebilirsin