ISO dosyasini USB'ye yazdirip boot ediyorsunuz hocam. Buna Live USB deniyor. Kurmadan sistemi deneme imkani da veriyor.Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam.
ISO dosyasini USB'ye yazdirip boot ediyorsunuz hocam. Buna Live USB deniyor. Kurmadan sistemi deneme imkani da veriyor.Kusura bakmayın biraz cahillik var Linux konusunda Live USB tam olarak ne hocam.
Yapamadım.ISO dosyasini USB'ye yazdirip boot ediyorsunuz hocam. Buna Live USB deniyor. Kurmadan sistemi deneme imkani da veriyor.
Nereyi yapamadiniz?Anladım sagolun kurmaya başlayayım.
Yapamadım.![]()
Nereyi yapamadiniz?
Bu arada MX Linux deneyebilirsiniz Void zor gelirse.
MX Linux kurun o zaman. Void az da olsa deneyimli kişiler içindir.Kuramadım yani napcagımı tam olarak anlayamadım![]()
MX Linux kurun o zaman. Void az da olsa deneyimli kişiler içindir.
MX Linux kurun o zaman. Void az da olsa deneyimli kişiler içindir.
BIOS'a girebiliyor musunuz?Uzun ugraşlar sonucu MX Linux'ten merhaba.
Hocam o Linux deneme surumundeymis ve MX Linux'u kurmaya calışırken hep no bootable device diyordu şimdi bilgisayar USB'yi algılamıyor ve her başlatmaya calıştıgımda no booatablr device diyor ne yapacagım.
@363652
BIOS'a girebiliyor musunuz?
ISO'yu yine yazdirmayi deneyin. Boot ile alakali bolumlerin fotograflarinida atin.Evet ama USB gözükmüyor Intel'in UEFI'leri gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.