En iyi Logitech set tavsiye

Bu farelerin hangisi elinize oturacağını düşünüyorsanız onu alın. Neredeyse hiçbir fark yok. Şarj konusunda ise standına koyup şarj edebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hmm yani kablosuz şarj desteği yok Logitech G powerplay gibi.

Hocam mouse pad Razer Viper Ultimate bundan daha iyi değil midir? Viper Ultimate almayı düşünüyorum.

Bir de 3 XL yerine XL alsam olur mu? Neden herkes 3XL öneriyor?

Arkadaşlar mümkünse bana Logitech'in en iyi setini oluşutabilir misiniz (kalvye, mouse, kulaklık)
Şimdiden teşekkürler bütçe sıkıntısı yoktur bilginize.

Eğer tek marka olmasın diyorsanız en iyi farklı markalardan set oluşuturabilirsiniz.

Apex Pro.
Arctis Pro Wireless kulaklık.
G502 light Speed diye düşünüyorum.

Ama kulaklık ve mouse de biraz takıldım acaba HyperX Cloud orbit s ve Razer Basilisk Ultimate veya G PRO mu almalıyım mouse ve kulaklık yerine.

SteelSeries:
Rival 650 Wireless(kendim 1 senedir kullanıyorum çok memnunum.)
Apex Pro(dünyanın en iyi mekanik klavyesi kendileri.)
QCK Prism XL mouse pad veya medium boy olanı.
Arctis Pro Wireless(çok iyi bir modeldir.)

Logitech:
G903 Wireless.
G513.
G935 Wireless.
Herhangi bir Logitech mouse pad.

SteelSeries:
Rival 650 Wireless(kendim 1 senedir kullanıyorum çok memnunum.)
Apex Pro(dünyanın en iyi mekanik klavyesi kendileri.)
QCK Prism XL mouse pad veya medium boy olanı.
Arctis Pro Wireless(çok iyi bir modeldir.)

Logitech:
G903 Wireless.
G513.
G935 Wireless.
Herhangi bir Logitech mouse pad.

Hocam 650 çok sıkıntılı mouse ben kullandım hocam onu 5 ay sonra kenarları soyulmaya başladı.
Hocam Arctis Pro Wireless vs Hyper X Cloud orbit s vs Hyper X Cloud 2 Wireless hangisi en iyisidir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı