En iyi Media Player?

Merhaba üstatlar... Video konusunda herşeyi yapabilen tek bir program kullanmak istiyorum... Yani format dönüştürsün, videonun istediğim yerini kesebilsin, her türlü formatı oynatabilsin ve ses formatına dönüştürebilsin, odamı toplasın, bana kıymalı makarna yapsın vs vs... Yardımcı olursanız sevinirim...

Var mı video kesme, video formatını ses formatına dönüştürebilme, ağır çekim gibi özellikleri hocam?

Bilgisayarımda çoğu player ile 8k video açmayı denedim. Gom haricinde hiçbiri açamadı siyah olarak kalıyordu. Gom açtı, takılmalar çoktu ama sonuçta sadece gom açtı. :)

Arkadaşlar VLC en kötüsü bana sorarsanız. Splash Player'ı biliyorsunuzdur. HD oynatma programıymış, Motion2 varmış, müthiş oynatırmış bilmem ne. Hepsi şehir efsanesi. Kendince filme makyajlama yapıyor, olan görüntüyü de bozuyor.

İşte VLC de aynı bunun gibi, netliği iyi değil.

Herkes kendi yoğurdundan yer saygım var tabii ama, Pot'u defaatle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı