Dostlar HyperX alloy Core kullandım çöpdü klavyeden ses geliyordu şimdi ASUS TUF K1 aldım bunu da pek begenmedim daha iyi membran klavye neler var?
2016 model klavye almam çöp.Logitech G213 denemeni öneririm ben 3-4 aydır kullanıyorum internette sorunlu falan diyorlar fakat şahsen ben hiç karşılaşmadım tek bir sorunum oldu oda Logitech'in G HUB diye bir yazılımı var onu yükledikten sonra CS:GO oynarken klavyenin RGB'leri normalde sağa doğru kayar olmasına rağmer mavi veya kahverengiye dönüyor yazılımı yüklemeden önce böyle bir sorunum yoktu bir yazılımı sildikten sonra yüksek ihtimalle yine düzelir ben de hala yazılım duruyor sadece CS:GO'da yaşadım bu sıkıntıyı.
Hocam bütçeniz nedir?
Hocam 2000TL ile neden membran klavye almayı istiyorsunuz ki. İsterseniz mekanik klavyelere de bakabilirsiniz. Ben de önerebilirim.2016 model klavye almam çöp.
2000 falan.
2016 model klavye almam çöp.
2000 falan.
Mekanik klavye aldıydım evdekiler sövüyo daktilomu basiyon diye.Hocam 2000TL ile neden membran klavye almayı istiyorsunuz ki. İsterseniz mekanik klavyelere de bakabilirsiniz. Ben de önerebilirim.
Blue switch almışsınızdır. Membran'a yakın sessizlikte switch'ler mevcut.Mekanik klavye aldıydım evdekiler sövüyo daktilomu basiyon diye.
Redde aldim brownda ayni ses.Blue switch almışsınızdır. Membran'a yakın sessizlikte switch'ler mevcut.
Ekstra tuş ya da numpad ihtiyacına göre Corsair K55 RGB Pro ile SteelSeries Apex 3 TKL'e bakabilirsiniz o zaman.Redde aldim brownda ayni ses.
Kardeş sen mekanik karistirma bana membran lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.